Έχουμε πρόβλημα: Οι τρεις πυλώνες της Άγκυρας (Βίντεο)

Ο υβριδικός πόλεμος έχει να κάνει με διάφορα δήθεν τυχαία γεγονότα.

Στην περίπτωση της Ελλάδας είδαμε τα Ίμια, τις παραβιάσεις, τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο (για τις κανονικές χώρες, αποτελούν αιτία πολέμου), τις σεισμικές έρευνες εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά και τις… μεταναστευτικές ροές.

Όλα αυτά μαζί θα μπορούσαμε να τα βάλουμε σε δύο λέξεις! «Υβριδικός πόλεμος». Δεν χρειάζεται να χυθεί αίμα για να καταλάβεις μια χώρα.Στέλνεις εκατομμύρια μετανάστες και το θέμα τελειώνει εύκολα.

Τούρκοι: Οι προαιώνιοι εχθροί μας, με τους οποίους έχουμε έρθει σε σύγκρουση τόσες μα τόσες φορές. Συνεχίσουν να μας προκαλούν. Για αυτό άλλωστε στέλνουν μετανάστες στην Ελλάδα, τους οποίους πρώτα χτυπάνε.

Χρησιμοποιούν τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους για τρεις λόγους:

1) Αλλοιώνουν πληθυσμιακά την Ελλάδα.

2) Μέσα στις προσφυγικές ροές “βάζουν” εκπαιδευμένους πράκτορες.

3) Ζητάνε και παίρνουν χρηματοδότηση για το μεταναστευτικό από την ΕΕ. Κρατάνε ΣΤΟΚ ανθρώπους και όταν θέλουν χρήματα (από την ΕΕ), τους στέλνουν στην Ελλάδα.

Αυτά τα αποτελέσματα έφερε η πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Οι απλοί Έλληνες πολίτες βοηθάνε τους μετανάστες. Το ελληνικό φιλότιμο και η ελληνική φιλοξενία υπάρχουν ακόμα. Χρειάζεται και διάκριση όμως γιατί δεν είναι όλοι «καημένοι». Όταν βλέπουμε νεαρούς στρατεύσιμης ηλικίας με smart-phones στα χέρια, καταλαβαίνουμε ότι κάτι συμβαίνει.

Photo:eurokinissi