Δολοφονία Κατσίφα: Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι, του χωριού Βουλιαράτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστοσελίδα sarandaweb.net, δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο εξαγριωμένοι κάτοικοι του χωριού Βουλιαράτες, φωνάζουν στους Αλβανούς:

Nτροπή σας, το φάγατε το παιδί και μόλις είδαν τα περιπολικά της αστυνομίας, άρχισαν να φωνάζουν ειρωνικά μπράβο ρε παλικάρια, ουστ, κ.α

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και εξαγριωμένοι. Η δολοφονία του Κατσίφα από τους αλβανούς αστυνομικούς, σόκαρε όλους τους Έλληνες. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται σιγά-σιγά στην δημοσιότητα, μας δημιουργούν πολλές απορίες για την δράση των Αλβανών, αφού όλοι λένε ότι δεκάδες ίσως και εκατοντάδες αστυνομικοί, πήγαν να αντιμετωπίσουν τον Κ.Κατσίφα μόνο και μόνο, επειδή είχε μια ελληνική σημαία στο σπίτι του.

Δείτε τι δήλωσε, ο πρώην πρόεδρος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ»:

Οι αντιδράσεις στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη:

Σύμφωνα με το voria, μικρή ομάδα 10 ατόμων βρέθηκε εχθές, έξω από το κτήριο, της Αλβανικής πρεσβείας στην Θεσσαλονίκη, ώστε να διαμαρτυρηθεί για την δολοφονία του Κ.Κατσίφα.

Οι Έλληνες είναι ανάστατοι και εξαγριωμένοι. Εδώ και χρόνια, οι Αλβανοί προσπαθούν να εξαφανίσουν το ελληνικό στοιχείο από την Βόρεια Ήπειρο. Η δολοφονία του Κατσίφα, έχει επηρεάσει πολύ, όλους τους Έλληνες. Είναι σίγουρο ότι από εδώ και πέρα, θα υπάρχουν συνεχείς δυναμικές αντιδράσεις.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...