• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εκστρατεία για να σωθούν, τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Μακεδονικά προϊόντα – Τα αποτελέσματα των “Πρεσπών” (Εικόνα)

Εκστρατεία για να σωθούν, τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Μακεδονικά προϊόντα – Τα αποτελέσματα των “Πρεσπών” (Εικόνα)

Υπάρχει πολύ μεγάλη σύγχυση, σχετικά με τα προϊόντα που φτιάχνονται στην Μακεδονία.

Υπάρχει ο κίνδυνος μερικοί καταναλωτές, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, να μπερδέψουν τα ελληνικά προϊόντα που φτιάχνονται στην Βόρεια Ελλάδα, με αυτά που φτιάχνονται στην γειτονική χώρα, στην οποία πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε το όνομα Βόρεια Μακεδονία.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι τα ελληνικά προϊόντα. Η ανακοίνωση που ακολουθεί, είναι σημαντικότατη.

Διαβάζουμε την ανακοίνωση της εκστρατείας Macedonian products are Greek products, την οποία ξεκίνησε η Α.Λατινοπούλου:

Η εκστρατεία “Macedonian products made in Greece” ξεκίνησε με σκοπό να τερματίσει μια συνεχή σύγχυση μεταξύ των καταναλωτών για τα μακεδονικά προϊόντα.Tα μακεδονικά προϊόντα πήραν το όνομά τους από τη Μακεδονία, την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Μακεδονία. Όταν βλέπετε ένα μακεδονικό προϊόν, πρέπει να κοιτάτε πάντα εάν είναι προϊόν της Ελλάδας (“παράγεται στην Ελλάδα”).

Τερματίζουμε αυτή τη σύγχυση και ξεκαθαρίζουμε ότι:

-Προϊόντα που προέρχονται από τη Μακεδονία, περιοχή της Ελλάδας, έχουν πάντα ως χώρα προέλευσης την Ελλάδα (“κατασκευασμένα στην Ελλάδα” ή “προϊόν της Ελλάδας” ή “ελληνικό προϊόν”).Μόνο αν η Ελλάδα αναγράφεται ως χώρα προέλευσης το προϊόν είναι μακεδονικό ελληνικό προϊόν, που παράγεται με βεβαιότητα βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οι παραδόσεις και τα προϊόντα της Μακεδονίας έχουν περάσει από γενιές με την αγάπη και το πάθος των Ελλήνων.

Αγοράζοντας προϊόντα από άλλη χώρα που χρησιμοποιεί την ελληνική ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας προκειμένου να διαφημίσει προϊόντα που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και τα προϊόντα της,αφήνετε αυτήν την πρακτική και τη συμπεριφορά να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες.

Υποστηρίζοντας την Ελλάδα και τα μακεδονικά προϊόντα της, στηρίζετε την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές παραδόσεις.

Προσέχουμε τη χώρα προέλευσης και τερματίζουμε τη σύγχυση.

Ψηφίστε για να υποστηρίξετε τα προϊόντα της Μακεδονίας που παράγονται στην Ελλάδα, ώστε να διακρίνονται εύκολα από όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν παραπλανητικά όλα τα παράγωγα της λέξης “Μακεδονία” και δεν προέρχονται από την Ελλάδα.

Γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

photo:eurokinissi

  • 65
  •  
  •  
  •  
  •  
  •