• Αρχική
  • ΕΘΝΟΣ
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Αποκάλυψη el: Προσπαθούν να δημιουργήσουν, φιλοπολεμικό κλίμα. Αλβανοί φίλαθλοι, για Κατσίφα: Ένας Έλληνας, λιγότερος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη el: Προσπαθούν να δημιουργήσουν, φιλοπολεμικό κλίμα. Αλβανοί φίλαθλοι, για Κατσίφα: Ένας Έλληνας, λιγότερος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Αλβανοί αστυνομικοί, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 35χρονο ομογενή Κ.Κατσίφα.

Τις τελευταίες ημέρες, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος δηλώσεων από την πλευρά των Αλβανών.

Τι δήλωσε ο Έντι Ράμα:

Αγαπητοί γείτονες, αντί να χαρακτηρίζετε απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε με πολεμικές σφαίρες κατά της αστυνομίας μας, που εκτέλεσε μόνο το καθήκον της, ελάτε μαζί μας στην προσευχή μας στο Θεό που καμία αθώα ζωή δεν χάθηκε άδικα από την εξτρεμιστική ανοησία.

Τι δήλωσε Αλβανός δημοσιογράφος

«Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρες μας» και ο Αλβανός δημοσιογράφος συνέχισε αναφερόμενος στην ανάρτηση από τον Κατσίφα της Ελληνικής σημαίας: «Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά. Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν…».

Το πανό που ύψωσαν Αλβανοί φίλαθλοι

Το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων, είναι αποκρουστικό και προσβλητικό. Ο διευθυντής αυτής της ομάδας, είναι ο αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Το πανό γράφει: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@@@@@@ λιγότερος»!

Δείτε το πανό:

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά δυστυχώς, πρέπει να δούμε όλα τα γεγονότα. Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Κατσίφα και σαν να μην έφτανε αυτό, ξεκίνησε ένας πόλεμος ανακοινώσεων. Είναι ξεκάθαρο, ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα φιλοπολεμικό κλίμα.

Κάποιοι Αλβανοί, προσπαθούν να πυροδοτήσουν την κατάσταση. Είναι σαν να παρακαλάνε τους Έλληνες, να επιτεθούν. Δεν ξέρουμε τι θέλουν να πετύχουν, πάντως σίγουρα έχουν κάτι στο μυαλό τους.

Η ανθρώπινη πλευρά του θέματος

Ακόμα ένας Έλληνας, έπεσε νεκρός. Ακόμα ένας Έλληνας που ύψωσε την ελληνική σημαία, έχασε την ζωή του. Οι πολίτες της χώρας μας, έχουν σοκαριστεί. Έχουν νευριάσει όπως είναι λογικό.

Η αλβανική ηγεσία, κάνει ότι μπορεί ώστε να βάλει λάδι στην φωτιά. Πρώτα είχαμε την προσβλητική δήλωση του Ράμα, μετά του δημοσιογράφου και μετά είχαμε την ύψωση του πανό.

Αυτά τα πράγματα δεν είναι καθόλου τυχαία. Κάτι συμβαίνει! Οι Έλληνες πρέπει να είναι ΕΞΥΠΝΟΙ. Πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu