Απίστευτος Ζάεφ: Είπε ότι Έλληνες επιχειρηματίες, υποκινούν την βία στα Σκόπια!!!!

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, αφού κατάφερε να πάρει την Ελληνική Ιστορία τώρα ζητάει και τα ρέστα.

Ο κ.Ζάεφ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αντιρωσικό κλίμα μέσα στην χώρα του και χρησιμοποιεί πολύ γνώριμες τακτικές.

Ο Ζάεφ λοιπόν, δήλωσε ότι υπάρχουν φιλορώσοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι υποκινούν βίαιες συγκρούσεις στα Σκόπια, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις συγκεντρώσεις που γίνονται με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, με λίγα λόγια κοροϊδεύει τον λαό του, αφού στην ουσία ονομάζει ετερόκλητους όχλους τους πολίτες που αντιδρούν. Η γραμμή της Νέας Τάξης, είναι ίδια σε όλες τις χώρες και φυσικά (η Νέα Τάξη), δεν είναι με το μέρος κανενός.

Διαβάστε τι δήλωσε μόλις επέστρεψε από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο «αντιρώσος» Ζάεφ

Οι Ρώσοι αντιπρόσωποι, δεν κρύβουν ότι είναι κατά της ένταξής μας στο ΝΑΤΟ. Ένα μέρος αυτών συνδέονται με μέσα ενημέρωσης, ένα μέρος ενθαρρύνει τους νέους να διαμαρτυρηθούν μπροστά από το κοινοβούλιο, να επιτεθούν σε αστυνομικούς και αυτό είναι προφανέστατο.

Είναι προφανές ότι ο Ζάεφ προσπαθεί με ένα τρόπο παράλογο, να χτυπήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και τους Ρώσους. Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να δούμε τους Σκοπιανούς να κυνηγάνε τους Έλληνες των Σκοπίων.

Ο προοδευτικός Σκοπιανός Πρωθυπουργός, θα προσπαθήσει να χαϊδέψει τα αυτιά των Εθνικιστών γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα κινδυνέψει η συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu