Αντιρωσικό ξέσπασμα Μητσοτάκη μετά την Οδησσό: «Έχω ένα μήνυμα για το Κρεμλίνο…», vid

Η Ελλάδα μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της Ρωσίας...

Στον απόηχο της χθεσινής επεισοδιακής επίσκεψής του στην Οδησσό, η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου εξαιτίας της επίθεσης με ρωσικό πύραυλο κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα με…μήνυμα προς το Κρεμλίνο και ειδικά τον Πούτιν.

Επιδεινώνοντας σε μέγιστο βαθμό τις ούτως ή άλλως μηδενικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με τη Ρωσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας δήλωσε τα εξής:

«Ήμουν με τον Πρόεδρο Ζελένσκι όταν ένας ρωσικός πύραυλος έπεσε κοντά στο λιμάνι της Οδησσού. Στέλνουμε μήνυμα στο Κρεμλίνο: δεν θα μας φοβίσετε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πολίτες της Ουκρανίας».


Τόνισε ακόμα ότι «η Ευρώπη επέδειξε μια ενότητα πρωτοφανή όσον αφορά στην κρίση στην Ουκρανία και οι εχθροί μας (σ.σ. εννοεί τον Πούτιν, που πλέον ανοικτά θεωρείται ως «εχθρός» για τον Έλληνα πρωθυπουργό!!!) δεν το περίμεναν αυτό».

«Στηρίζουμε στρατιωτικά και οικονομικά την Ουκρανία και στέλνουμε το μήνυμα ότι καμία παραβίαση του διεθνούς δικαίου δεν θα γίνει δεκτή από την ευρωπαϊκή Οικογένεια».

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί