Δύο ζεύγη τουρκικών αεροσκαφών F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, πέταξαν σήμερα το πρωί πάνω από το Φαρμακονήσι, τους Λειψούς, το Αγαθονήσι, την Παναγιά και τις Οινούσσες.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από: Το Φαρμακονήσι στα 23.000 πόδια στις 10:03, τους Λειψούς στα 8.500 πόδια στις 10:08 και το Αγαθονήσι στα 7.000 πόδια, τέσσερα λεπτά αργότερα. Περαιτέρω ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσες στα 27.000 πόδια στις 10:29.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Υπενθυμίζεται ότι τουρκικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τους Λειψούς για τρίτη συνεχή ημέρα και για δεύτερη ημέρα πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά, όπου χθες πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες πτήσεις πάνω από τα δύο ελληνικά νησιά.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- 22 Σεπτεμβρίου: Η ισημερία που σηματοδοτεί την πραγματική είσοδο στο φθινόπωρο
- Ο μεγαλύτερος φόβος της «αντιπολίτευσης» έρχεται από τον… Τσίπρα!
- Ινδονησία: Ο τραγικός απολογισμός από τις πλημμύρες σε Μπαλί και Φλόρες έφθασε τους 19 νεκρούς
- Στα ύψη η βία ανηλίκων: Συνελήφθησαν τρία άτομα για επίθεση σε 17χρονο σε σχολείο
- Μέσω του gov.gr μπορούν να συνυπογράφουν έγγραφα νομικά πρόσωπα και πολίτες
- “Αναστηλώνοντας τα Μνημεία της Ακρόπολης” – Νέος εκπαιδευτικός ιστότοπος της ΥΣΜΑ
- Η Ντόχα θα φιλοξενήσει έκτακτη αραβοϊσλαμική σύνοδο κορυφής για την ισραηλινή επίθεση
- Περίπου 1.000.000 Έλληνες ενήλικοι ζουν με την ημικρανία
- Θεσσαλονίκη: Έλλειμμα άνω των 700.000 ευρώ στα ταμεία της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε η αυτοκτονία υπαστυνόμου
- Άνθρωποι του Τραμπ συναντήθηκαν με τον Λουκασένκο της Λευκορωσίας, video
Κύρια Θέματα

















