Τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του υποσμηναγού (Ι) Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, Αντώνιος Οικονόμου, εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του υποσμηναγού (Ι) Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη.

Ο υποσμηναγός (Ι) Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας έχασε τη ζωή του σε πτήση εν ώρα καθήκοντος την 30η Ιανουαρίου 2023.

Η προτομή του βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Μίκη Θεοδωράκη στην Τρίπολη.

Ο κ. Οικονόμου παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Ιουστίνου, ενώ αφότου ολοκληρώθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής, κατέθεσε στέφανο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης και κατέθεσαν στέφανο οι βουλευτές Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Γιώργος Παπαηλιού, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μπιρμπίλης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο διοικητής ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) υποστράτηγος Ιωάννης Δημητρέλλος, ο διοικητής της 338 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας αντισμήναρχος (Ι) Νικόλαος Καρράς, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί