Υπάρχουν δυσκολίες σε σχέση με το σημείο που είχαν φτάσει τα πράγματα στο Κραν Μοντάνα και πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει από τότε», δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ.
«Δεν γίνεται να συζητείται μόνο η ομοσπονδία, πρέπει να έρθουν στο τραπέζι και εναλλακτικές. Εδώ και 50 χρόνια συνομιλιών, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να παρακαθίσουμε σε συνομιλίες με όρους και προϋποθέσεις» τόνισε σε συνέντευξή στη Haber Kibris ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων.
Ο κ. Τατάρ απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την εκλογική διαδικασία, τους συνυποψηφίους του, αλλά και τη σχέση του με την Τουρκία λέγοντας ότι θα γίνει ο άνθρωπος μεταξύ της λεγόμενης «κυβέρνησης» των κατεχομένων και της τουρκικής πλευράς. Επιπλέον, όπως σημείωσε, «οι διοικήσεις και των δύο πλευρών δεν έχουν γνωριστεί», εννοώντας τον εαυτό του και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.
Μάλιστα, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τον αποκάλεσε με το μικρό του «Ερσίν» και ο ίδιος θα τον λέει «Νίκο». «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Νίκο.
Η ελληνοκυπριακή πλευρά ξέρει άλλωστε ποια είναι η σκέψη μας στο Κυπριακό. Το θέμα είναι να το εξηγήσουμε αυτό και στη διεθνή κοινότητα», κατέληξε.
(iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και κρύο ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα
- Αυτό είναι το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα! 50 μέτρα ύψος, vid
- Ισραηλινός Υπουργός καλεί τους Εβραίους “να εγκατασταθούν στο Ισράηλ για να γλιτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση”
- Αυτό αγόρασαν οι Εσθονοί από την Νότια Κορέα
- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας – Συμβολισμός αποκλεισμός στις σήραγγες των Τεμπών
- Κίνα: Τέτοιο σταθμό μετρό δεν έχετε ξαναδεί, vid
- Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία: 40χρονος έσφαξε τη σύντροφό του με μαχαίρι και αυτοκτόνησε
- Επιδόματα-Ενισχύσεις: Τι πληρώνεται μέχρι τα Χριστούγεννα
- Το βίντεο που “έλιωσε” καρδιές: Διέσωσε 2 κύκνους από παγωμένη λίμνη – Δείτε μετά τι έγινε
- Μαίνονται τα αγροτικά μπλόκα και στην Ήπειρο
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ









