«Η επέτειος του “Όχι” θα είναι πάντα εδώ, για να μας θυμίζει ότι στις δύσκολες στιγμές η ομοψυχία και η πίστη στη δημοκρατία δείχνουν το δρόμο. Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες».
Σημειώνεται ότι η γραμματέας δεν θα παραστεί στους εορτασμούς για την εθνική μας επέτειο στην εκλογική της περιφέρεια καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, για την παρατήρηση των εθνικών εκλογών στο πλαίσιο των βουλευτικών καθηκόντων της ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Αναλυτικά το μήνυμα της Μαρίας Συρεγγέλα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου:
Η 28η Οκτωβρίου είναι ταυτισμένη στη συλλογική μας μνήμη με μια από τις πιο ένδοξες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας, το ηρωικό «Όχι».
Τιμάμε τους ήρωες και τις ηρωίδες του 1940 που υπερασπίστηκαν την πατρίδα με θάρρος και αυταπάρνηση. Που διασφάλισαν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και την ανεξαρτησία της.
Η επέτειος του «Όχι» θα είναι πάντα εδώ, για να μας θυμίζει ότι στις δύσκολες στιγμές η ομοψυχία και η πίστη στη δημοκρατία δείχνουν το δρόμο. Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες.
Χρέος όλων μας είναι να διασφαλίσουμε μια Ελλάδα πιο ισχυρή, πιο ασφαλή, πιο δίκαιη και πιο περήφανη για τα παιδιά μας, όπως ακριβώς την ονειρεύτηκαν οι ήρωες του 1940.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κεκλεισμένων των θυρών η ενημέρωση Γεραπετρίτη για τα αποτελέσματα του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία
- Επιστημονικές εσπερίδες για την παρουσίαση των τροποποιήσεων του Κληρονομικού Δικαίου – Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων
- Ιρανικά ναυτικά γυμνάσια στο Στενό του Χορμούζ
- Τ. Θεοδωρικάκος: Τι ανέφερε σε σχέση με τον Αναπτυξιακό Νόμο
- Τρομακτικό ατύχημα για 18χρονο σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026 (Vid)
- Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων: Μέχρι πότε η προθεσμία για την ανανέωση εγγραφής στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών
- Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν «έκλεψαν» την παράσταση στο All-Star Game – ΒΙΝΤΕΟ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η ανθεκτικότητα των υποδομών της Αττικής είναι εθνικό ζήτημα»
- Για μεγάλα κενά στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
- «Καλωσορίζουμε τη Chevron στην Ελλάδα» – Τι είπε ο Μητσοτάκης – Αναφορά και στο ρωσικό φυσικό αέριο
Κύρια Θέματα









