Με… πρόσχημα δήθεν την ανθρωπιστική βοήθεια και με τις πινακίδες σε Τουρκικά, Αγγλικά, Αραβικά, Περσικά, Ουρντού και Μπενγκάλι, καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες πως θα μπορέσουν με περισσότερη ασφάλεια να εισβάλλουν στην Ελλάδα από την τουρκική όχθη.
Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της μεγαλύτερης τουρκικής εφημερίδας “Milliet”, που αναφέρεται στην περιοχή της Αδριανούπολης και μάλιστα υπενθυμίζει όσα συνέβησαν πέρυσι τον Μάρτιο, δίνοντας φυσικά την τουρκική εκδοχή. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:
“Στην Edirne (σ.σ. Αδριανούπολη), από την Επαρχιακή Διεύθυνση Διαχείρισης Μετανάστευσης, σημάδια που δείχνουν την περιοχή σε 6 γλώσσες τοποθετήθηκαν στις διαδρομές που χρησιμοποιούνται συχνά από παράτυπους μετανάστες για να ενημερωθούν για τον κίνδυνο να βρεθούν σε μια δύσκολη κατάσταση. Χιλιάδες μετανάστες που ήθελαν να πάνε σε ευρωπαϊκές χώρες τον Μάρτιο του περασμένου έτους, συγκεντρώθηκαν στο Edirne και περίμεναν μέρες αφού η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα.
Η Επαρχιακή Διεύθυνση Διαχείρισης της Μετανάστευσης Edirne, στο πλαίσιο του έργου οι διαδρομές μετανάστευσης που χρησιμοποιούνται συχνά από μετανάστες, έθεσε πινακίδες που δείχνουν την περιοχή του οικισμού σε 6 γλώσσες, όπως Τουρκικά, Αγγλικά, Αραβικά, Περσικά, Ουρντού και Μπενγκάλι, καθώς και πινακίδες που περιέχουν τον αριθμό «157 Γραμμή Επικοινωνίας Ξένων».
evros-news.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025
- Ο Jean Paul Gautier λάτρης της Ελλάδας, τρελαίνεται για ντολμαδάκια – Τρώει σαν παραδοσιακός Έλληνας
- Περιοδεία του Σωκράτη Φάμελλου στη Θεσσαλονίκη – Οι περιοχές που θα επισκεφθεί
- Στην πατρική κατοικία του Βούτσιτς βρέθηκε ο Δένδιας
- Σοκ στη Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε κρυπτονομίσματα
- Ρωσία: Ρεπόρτερ έκανε πρόταση γάμου ζωντανά στη συνέντευξη Τύπου του Πούτιν – Δείτε βίντεο
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ
- Ιταλία: Εισιτήριο 2 ευρώ στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φλεβάρη – Θα είναι δωρεάν μόνο για τους κατοίκους της Ρώμης









