ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ πανεπιστημιούπολης! Κάτι που κανείς ίσως δεν πρόσεξε – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Ποιοί αποτελούν τις συμμορίες που συγκεντρώνουν όπλα και τι θα τα κάνουν;;;

Η δράση των τριών εγκληματικών οργανώσεων, που είχαν μετατρέψει σε «στρατηγείο – ορμητήριο» την παλιά φοιτητική εστία στου Ζωγράφου, φαίνεται να μην σταμάτα στις ληστείες κλοπές και το εμπόριο των ναρκωτικών, καθώς, όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα των αστυνομικών, οι κακοποιοί είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη ακόμα και εμπόριο όπλων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε υπόγειο πάρκινγκ της Πανεπιστημιούπολης, ένας από τους συλληφθέντες κακοποιούς της χθεσινής επιχείρησης, είχε συνάντηση με πέντε άγνωστα άτομα, στα οποία πούλησε ένα πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ.

Ωστόσο, ένα βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα δείχνει και κάτι άλλο!!!

Πως οι συμμορίες στην πανεπιστημιούπολη δεν αποτελούνται ίσως κυρίως από Έλληνες.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η μουσική υπόκρουση στο βίντεο μοιάζει με ασιατική, ενδεχομένως πακιστανική! Ο ένας κακοποιός κάνει την κίνηση του «κόψιμου λαιμού», κάτι που αποτελεί μόδα μεταξύ των μουσουλμάνων αλλοδαπών που τριγυρίζουν στην Ελλάδα!

Οι συμμορίες αυτές ευνοούν δε, τα σχέδια της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων στον καινούριο κόσμο που φέρνει σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη τους είτε αυτοί είναι ημεδαποί είτε αλλοδαποί! Πώς θα το κάνουν;;; Διαβάστε το στην νέα τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί