Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς σχολιάζει με σκληρή γλώσσα όσους ενοχλήθηκαν από την πρόσφατη δήλωση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και μιλάει για συκοφάντηση του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το κείμενο της ανάρτησης του Στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά:
«Κάποιοι άκαπνοι οσφυοκάμπτες και «πρόθυμοι», ενοχλήθηκαν σφόδρα από τη χθεσινή δήλωση του ΑΓΕΕΘΑ , λέγοντας μάλιστα και την ανεδαφική και εκτός σύγχρονης πραγματικότητας άποψη πως ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν δικαιούται να κάνει Εξωτερική Πολιτική…….
Πρόκειται για συνειδητή απόπειρα συκοφάντησης του σημαίνοντος ρόλου των ΕΔ στο σύγχρονο πεδίο ασφάλειας. Και επιπροσθέτως πρόκειται για απόπειρα απονομιμοποίησης των ΕΔ στην συλλογική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας.
Αγνοούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι , είτε σκοπίμως είτε από πλήρη άγνοια , τον σημαίνοντα ρόλο του εκάστοτε Α/ΓΕΕΘΑ στο ενιαίο αφήγημα εθνικής ασφάλειας της χώρας και στην Αποτροπή.
Βεβαίως η λέξη Αποτροπή στους συγκεκριμένους κύκλους προκαλεί αλλεργία………ενώ την λέξη πόλεμος δεν επιθυμούν ούτε να την προφέρουν, δημιουργεί πανικό και φόβο …..
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ .
Ο Αρχηγός είπε αυτά που έπρεπε να πει στον κατάλληλο χώρο και στον κατάλληλο χρόνο , για να αντιληφθούν εχθροί και φίλοι την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και την ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ των ΕΝΟΠΛΩΝ Δυνάμεων .
Ο Αρχηγός εξέπεμψε μήνυμα αποτροπής και την συγκεκριμένη στιγμή δεν έκανε εξωτερική πολιτική .
Η Χώρα μας άλλα ΙΜΙΑ δεν «σηκώνει» και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δημιουργηθούν.
Η Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας παρέχει δυνατότητες και επιλογές στην πολιτική ηγεσία , να εξασκήσει επιθετική εξωτερική πολιτική, για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας της Χώρας και των Εθνικών Συμφερόντων του ΕΘΝΟΥΣ . Είναι εθνικά οφέλιμο πλέον να σοβαρευτούμε , να οργανωθούμε και να ισχυροποιηθούμε και ενδεχομένως να εξοπλισθούμε. Έρχονται δύσκολοι καιροί για την Χώρα μας . Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Η ανάρτηση του Στρατηγού Ζιαζιά:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: “Δεν υπάρχει έλλειψη εξοπλισμού αναχαίτισης” πυραύλων, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή
- Επίθεση με drone σε στρατιωτική βάση στο Κουβέιτ – Καταστράφηκε ιταλικό UAV
- Η χώρα που μπορεί να αλλάξει το «παιχνίδι» ακόμα και αν τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν
- Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΝ Στ. Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
- Η Τεχεράνη “δεν βλέπει κανέναν λόγο να διαπραγματευτεί” με τις ΗΠΑ, λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
- ΠΟΜΙΔΑ: Η νέα διαδικασία έκδοσης διαταγών πληρωμής και απόδοσης μισθίου από δικηγόρους
- Τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο – Όχημα καρφώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)
- Αιματοχυσία και στον Λίβανο – 850 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες
- Μυστηριώδης δυσοσμία ταλαιπωρεί Νεοϋορκέζικη γειτονιά – Μυρίζει σαν «σάπια αυγά» και «καίει τα μάτια»
- Χρυσά Βατόμουρα: Το «War of the Worlds» στην κορυφή των χειρότερων ταινιών της χρονιάς









