• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στείλτε το ΒΙΝΤΕΟ στον Ερντογάν!!! Αυτό υποσχέθηκε Κρητικός Καπετάνιος στους Τούρκους

Στείλτε το ΒΙΝΤΕΟ στον Ερντογάν!!! Αυτό υποσχέθηκε Κρητικός Καπετάνιος στους Τούρκους

lamprakos
Δείτε!

Delivery με φουσκωτά στην φρεγάτα «Λήμνος» πραγματοποίησαν κάτοικοι του χωριού Μύρτος σε μία συγκινητική πρωτοβουλία τους προς το πλήρωμα του πλοίου που λίγε μέρες νωρίτερα αντιπαρατέθηκε με το τουρκικό Κεμάλ Ρείς.

Οι κάτοικοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι στα ανοιχτά βρίσκονταν οι φρεγάτες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, και ανάμεσα τους και η «Λήμνος» συγκέντρωσαν τεράστιες ποσότητες προμηθειών και ζεστού φαγητού και στηn συνέχεια με ιδιωτικά σκάφη τα μετέφεραν στις φρεγάτες προκαλώντας τη συγκίνηση των πληρωμάτων.


Ο καπετάνιος, Νικόλαος Λαμπράκος, ήταν αυτός που είδε τα πλοία του στόλου στα ανοιχτά της Ιεράπετρας και αναγνώρισε την φρεγάτα «Λήμνος».

Παρέδωσε τα κρητικά προϊόντα στην φρεγάτα, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, για την «αυθόρμητη κίνηση», όπως τη χαρακτήρισε, που έγινε με τη βοήθεια του λιμεναρχείου Ιεράπετρας και της τοπικής κοινότητας.

«Είχαν πάρει κάποιο τηλέφωνο σε ένα κατάστημα κι από την ποσότητα που παραγγείλανε, καταλάβαμε πως ήταν γι αυτούς. Το εν λόγω κατάστημα έψαχνε έναν τρόπο να τα μεταφέρει και αμέσως προσφέρθηκα», ανέφερε.

«Αν τολμήσουν να έρθουν οι Τούρκοι, τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, έχουμε και γι’ αυτούς τα απαραίτητα δώρα», υποσχέθηκε επίσης ο κ. Λαμπράκος.