«Η Αναπληρώτρια Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Απατζίδη δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο παράγει έννομα αποτελέσματα» επισήμανε η κ. Σδούκου και πρόσθεσε:
«Η ελληνική κοινή γνώμη μαθαίνει ξαφνικά ότι ενώ το παράνομο και ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν το αναγνωρίζει καμία χώρα στον κόσμο και το έχει καταδικάσει πολλάκις με τον πλέον επίσημο τρόπο η Ευρωπαϊκή Ένωση, στο ΠΑΣΟΚ βάλθηκαν να ξαναγράψουν την ιστορία του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας όπως τους βολεύει, αρκεί να αφήσουν, όπως πιστεύουν, ακόμη ένα στίγμα στην εικόνα της Κυβέρνησης».
Η εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε, απευθύνοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το εξής απλό ερώτημα: «Αυτό που δήλωσε η κα Απατζίδη αποτελεί την επίσημη θέση του κόμματός του στο ζήτημα; Διότι αν δεν είναι, καλό είναι να καταδικάσει άμεσα τα όσα ακούστηκαν από το στέλεχος της παράταξής του».
Και κατέληξε: «Στη Νέα Δημοκρατία απευχόμαστε να έχει υιοθετήσει ο κ. Ανδρουλάκης μια τέτοια αντεθνική θέση. Η αντιπολίτευση πρέπει να καταλάβει ότι δεν παίζουμε με τα εθνικά θέματα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Από αύριο η 52η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας και 150 επιχειρήσεις
- Τελικά η Ινδία θα σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο; Τι ανέφερε ο Ρώσος πρέσβης στην χώρα
- Η αφηρημάδα παραλίγο να του στοιχίσει πολύ ακριβά! Ιταλός πέταξε στα σκουπίδια 20 ράβδους χρυσού
- Εξάρθρωση συμμορίας με δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές – Αγκάλιαζαν ηλικιωμένους και τους “ξάφριζαν”
- Ο Γ. Βρούτσης επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο και ανακοίνωσε νέο αθλητικό κέντρο στο νησί
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ξεκινάει η πανελλαδική εφαρμογή με ενίσχυση έως 500 ευρώ τον μήνα
- Παρέμβαση της Κίνας με αιχμές κατά του Ισραήλ για τη Δυτική Όχθη
- Νίκος Παπαθανάσης: Παρεμβάσεις 2,18 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης στον δήμο Πρεσπών
- Αλ. Τσίπρας στον ΠτΔ: Καμία συναίνεση στην κυβέρνηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος
- Μελόνι: «Στην Ευρώπη υπάρχει σίγουρα μια ιταλογερμανική ατμομηχανή»









