Σαμπάνιες στην Τουρκία! Έβαλαν τον Mr. Lock Down στο υφυπ. Άμυνας – ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!

Ο πλέον αντιπαθής στην κοινωνία λόγω κορωνομέτρων, πρώην συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Χαρδαλιάς σε νευραλγική θέση! Γιατί έδιωξαν τον Στεφανή;;; Οι κακές γλώσσες λένε πολλά και διάφορα!!!

Ο νέο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες τα αποκαλυπτήρια της προτομής του επαγγελματία οπλίτη, λοχία Κωνσταντίνου Μελιγκώνη, στην πλατεία Ολυμπιονικών Νέας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης προς τιμήν του επίλεκτου στελέχους των Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος.

Ωστόσο, για να έρθει εκείνος στο υφυπουργείο, έδιωξαν τον Αλκιβιάδη Στεφανή, από τους πιο αγαπητούς και ικανούς που έχουν περάσει ποτέ από το υπουργείο Άμυνας, προκειμένου να βάλουν την θέση του τον άσχετο με το αντικείμενο, με προβλήματα υγείας (κάτι που φυσικά δεν ψέγεται, αλλά η εν λόγω θέση απαιτεί άρτια φυσική κατάσταση) και από τα πλέον αντιπαθή, λόγω των καθηκόντων που είχε, στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Νίκο Χαρδαλιά.

Στην Άγκυρα, αν μη τι άλλο, άνοιξαν σαμπάνιες, καθώς έφυγε από πάνω τους ο βραχνάς Στεφανής και στην θέση του είδαν ένα στέλεχος, που εξάντλησε όλη την αυστηρότητα των μέτρων περιορισμού εναντίον ιερέων και πιστών, απαγορεύοντας ακόμη και τα μεγάφωνα των εκκλησιών, ενώ στα τζαμιά της Θράκης λειτουργούσαν στη διαπασών, οι λαθραίοι μετανάστες σεργιανούσαν ανενόχλητοι και οι Ρομά συνωθούνταν σε γλέντια αρραβώνων!

Ο αγγλοσπουδαγμένος (Παν/μιο του Κεντ) Νίκος Χαρδαλιάς, γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά, γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα (στον Δήμο Βύρωνα, συγκεκριμένα). Στην δεκαετία του 1990 συνεργάσθηκε με το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων και διακρίθηκε για την απόλυτα εχθρική στάση του εναντίον της Εκκλησίας.

Στην Άγκυρα λοιπόν έχουν έναν πολύ σοβαρό λόγο να χαίρονται!!!

Τέλος, οι ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, λένε πως ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκε ο Αλκιβιάδης Στεφανής ήταν η προσέγγιση που είχε με τον βουλευτή του κόμματος, Κ. Κυρανάκη, τον οποίο «τρέμει» το αριστερόστροφο-διεθνιστικό λόμπι εντός ΝΔ. Για παράδειγμα, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής είχε εκπροσωπήσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, την Ελλάδα, στην τελετή παράδοσης των οστών του Αντιστράτηγου, Στυλιανού Καλμπουρτζή, ο οποίος έπεσε μαχόμενος κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί