Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 11:17:15 π.μ.) η προκήρυξη της Ναυτικής Σχολής Πολέμου (ΝΣΠ) για την προσληψη με επιλογή 9 καθηγητών-τριών ως ωρομισθίου διδακτικού προσωπικού [Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ)] με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαίας αντιμισθίας για το εκπαιδευτικό έτος 2022 – 2023.
Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά απευθείας στη ΝΣΠ (Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού, Βοτανικός, Τ.Κ. 10447) με την κατάθεση αυτών αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (για τη Ναυτική Σχολή Πολέμου), Λεωφόρος Μεσογείων 229-231 (ΤΓΝ 1040), ΤΚ 15561, Χολαργός, Αθήνα, το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης, που είναι 20 ημέρες από την επομένη της τελευταίας δημοσιεύσεως της παρούσης στον Ημερήσιο Τύπο, η οποία θα αποδεικνύεται από την ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας κρατικού ταχυδρομείου, θα είναι θεωρημένα – αριθμημένα και θα καταγράφονται σε σχετικό πίνακα. Μετά την ημερομηνία αυτή κανένα έγγραφο δε θα γίνεται δεκτό.
Υποδείγματα Αιτήσεων και Υπευθύνων Δηλώσεων θα βρίσκονται αναρτημένα και διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο του ΠΝ (www.hellenicnavy.gr).
Η ωριαία αποζημίωση του ωρομιθίου διδακτικού προσωπικού καθορίζεται από τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας κοινής απόφασης των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, με βάση τα προσόντα που απαιτεί η Προκήρυξη και όχι τα κατεχόμενα από τους υποψηφίους.
Πληροφορίες παρέχονται από τη διεύθυνση Σπουδών της ΝΣΠ, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τηλέφωνα: 210 34 84 362, 166, 159, 162, 163, 128. Εmail: [email protected]
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Προσεχώς η καμπάνια ενδυνάμωσης νεαρών κοριτσιών για το χάπι βιασμού
- Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα για τις ελληνικές σπουδές ανά τον κόσμο
- Γερμανία: Καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου την Τετάρτη, λόγω απεργίας
- Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς
- Υπό αμφισβήτηση η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή;
- Στη Βρετανία αύριο ο Β. Ζελένσκι









