Απέπλευσε από το λιμάνι Καλοί Λιμένες το πλοίο Sanco Swift, το οποίο θα διεξάγει έρευνες για υδρογονάνθρακες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Νωρίτερα, NAVTEX για τις σεισμικές έρευνες του πλοίου SANCO SWIFT σε Κρήτη και Πελοπόννησο, εξέδωσε με ταχείες διαδικασίες το Πολεμικό Ναυτικό. Η NAVTEX εκδόθηκε από τον σταθμό Ηρακλείου του ΠΝ.
Η NAVTEX προβλέπει ότι από σήμερα 8 Νοεμβρίου 2022 και μέχρι νεωτέρας, δεσμεύονται περιοχές στο Ιόνιο Πέλαγος, το Δυτικό Πέλαγος και δυτικά και ανατολικά της Κρήτης, προκειμένου το πλοίο Nanco Swift να πραγματοποιήσει ανάπτυξη εξοπλισμού και σεισμικές έρευνες.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!
Ωστόσο, το βράδυ, όπως μετέδωσαν ανταποκριτές από την Τουρκία, υπήρξαν, υποτίθεται, αντιδράσεις από την Άγκυρα!!!
Μα αφού οι έρευνες γίνονται μακριά από τα σύνορα με την Τουρκία, μακριά και από το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, μακριά από την περιοχή που οι Τούρκοι είχαν διεξάγει παράνομες έρευνες το 2020 και μακριά από το μισό Αιγαίο που διεκδικούν!!!! Εκτός και αν πια στην Τουρκία με την τόση πολιτική υποχωρητικότητα που βρίσκουν απέναντί τους, θεωρούν πως μπορούν να πάρουν ολόκληρη την Ελλάδα!!
Τελικά τι συμβαίνει;;; ΠΡΟΕΚΛΟΚΓΙΚΟ ΣΟΟΥ και μετά έρχεται μοιρασιά στο Αιγαίο;;;;;;
Δείτε το ρεπορτάζ:
INTIME
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δ. Κουτσούμπας: Να ξανανοίξει το ζήτημα για το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Κώστας Τσιάρας από Λάρισα: «Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή επέλεξε τον διάλογο, όχι τη σύγκρουση»
- Συγκλονιστικό βίντεο μέσα σε ασανσέρ στην Κίνα: Εξερράγη ηλεκτρικό σκούτερ!
- Ο Ντέσμοντ Τσάιλντ ροκάρει το Ολύμπιον και στέλνει μήνυμα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα
- Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες
- H Φλόριντα σχεδιάζει να μειώσει τον πληθυσμό των πυθώνων με έναν πρωτότυπο τρόπο (photo)
- Ο κιθαρίστας των Motörhead Φιλ Κάμπελ πέθανε σε ηλικία 64 ετών
- Μ. Χαρακόπουλος: Μονόδρομος η τρίτη αυτοδύναμη εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ του Κυρ.Μητσοτάκη
- Έπος: Διαιτητές έδωσαν την μπάλα στη λάθος ομάδα…Επιτέθηκαν στο δικό τους καλάθι! vid
- Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών ο φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας









