“Πόλεμος” στο Αιγαίο – Ο Ερντογάν κατασκευάζει «θερμό επεισόδιο» για να σωθεί

Η Ελλάδα δεν είναι Κουρδιστάν...

Οι Τούρκοι γράφουν πως τουρκικό σκάφος που βρισκόταν στις ακτές του Αιγαίου, δέχθηκε πυρά από ελληνικό σκάφος.

Γράφει συγκεκριμένα το δημοσίευμα:

«Προχθές πρωινές ώρες συνέβη ένα γεγονός που προκάλεσε εντύπωση. Σύμφωνα με πληροφορίες σκάφος με τουρκική σημαία  που βρισκόταν αγκυροβολημένο σε ακτή του Αιγαίου, δέχθηκε πυρά από σκάφος του ελληνικού λιμενικού.

Έγινε γνωστό πως το τουρκικό λιμενικό μετέβη στην περιοχή για στήριξη, ενώ προειδοποιήθηκε το τουρκικό σκάφος να επικοινωνήσει με το λιμενικό.

Ακόμη δεν έγινε γνωστό για ποιο λόγο το σκάφος του ελληνικού λιμενικού, άνοιξε πυρ κατά του σκάφους με τουρκική σημαία».

Οι Τούρκοι προετοιμάζουν τον λαό τους για κίνηση κατά της Ελλάδας, η οποία θα δώσει, ενδεχόμενα, στον Ερντογάν «ανάσα» μετά τις απανωτές «σφαλιάρες» σε Έβρο, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Ήδη οι Τούρκοι έχουν απειλήσει την Ελλάδα πως θα τα «πούμε» στο πεδίο της μάχης, από Καστελόριζο έως την Κρήτη (διαβάστε ΕΔΩ).

Σε αυτή την κατεύθυνση, τουρκικά μέσα ενημέρωσης του καθεστώτος Ερντογάν, μεταδίδουν για επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας. Κατά αυτόν τον τρόπο πείθουν ακόμα περισσότερους Τούρκους να ετοιμάζονται ψυχολογικά να πολεμήσουν, αν αυτό χρειαστεί.

Ωστόσο, όπως φάνηκε στον Έβρο, η Ελλάδα δεν είναι Κουρδιστάν!

Με πληροφορίες από Τουρκικά Νέα, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί