Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Δένδιας θα έχει συνομιλίες με τον Σλοβάκο υπουργό Εξωτερικών, Ιβάν Κόρτσοκ, οι οποίες θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος.
Επίσης, θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ίγκορ Μάτοβιτς.
Στο πλαίσιο του GLOBSEC 2020 Bratislava Forum, ο υπουργός Εξωτερικών θα μετάσχει σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «EU’s Global Leadership in the post-Covid Era». Στο περιθώριο των εργασιών, ο Νίκος Δένδιας θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις.
Οπως έγραψε το iefimerida είναι πιθανό κατά τη διάρκεια του Φόρουμ να έχουν συνάντηση ο Νίκος Δένδιας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Το ραντεβού των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν, με πηγές της Βασιλίσσης Σοφίας να αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτα. Η τελευταία εκ του σύνεγγυς συνάντηση των δύο ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2019 στη Γενεύη, στο πλαίσιο του World Εconomic Forum.
(iefimerida – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής για να κρύψει τις ευθύνες της
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και στα τελωνεία
- ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών
- Γιατί ο Τζιμ Κάρεϊ παραλίγο να παραιτηθεί από το “Γκριντς” και να επιστρέψει μισθό 20 εκατομ. δολαρίων
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς
- Τρομερός μπόμπιρας εντυπωσιάζει στις ικανότητές του στο Kung Fu! vid
- Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής γρονθοκόπησε στο κεφάλι αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 27χρονου που διέρρηξε εννιά καταστήματα και μία οικία μέσα σε ένα μήνα
- Σημαντική δήλωση για την πορεία των πραγμάτων! Θα πει «ναι» το Κίεβο;
- Το 93% όσων κινούνται στους δρόμους… φοβάται την επικίνδυνη συμπεριφορά των υπολοίπων









