Το CNN Turk κάλει τους Τούρκους πολίτες να μην επισκεφθούν για διακοπές κανένα από τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται στη λίστα της Τουρκίας. Ενδεικτικό της πίεσης και της απομόνωσης που αισθάνεται η Αγκυρα, μετά και τις σαφείς δηλώσεις υποστήριξης στην Ελλάδα από ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία και ΕΕ, επιχειρούν να πλήξουν τη χώρα μέσω του τουρισμού.
Η παρουσιάστρια καλεί τους Τούρκους πολίτες να μην πάνε στα ελληνικά νησιά τα οποία έχουν στρατικοποιήσει οι Ελληνες.
Η Χαντέ Φιράτ παρουσίασε ακόμα και χάρτη στο CNN Turk με τα νησιά, στα οποία θα πρέπει να κάνουν τουριστικό εμπάργκο οι Τούρκοι πολίτες. Μάλιστα εκτός από τα ελληνικά νησιά, η δημοσιογράφος έδειξε και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.
Η παρουσιάστρια έδειχνε τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και είπε «Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Αγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους».
Στη συνέχεια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία και είπε:
«Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Εστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση»
(iefimerida – φωτο:vid screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσεις σπίτι: Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική
- Ο πόλεμος στο Ιράν πιθανόν να οδηγήσει 45 εκατ. ανθρώπους σε οξεία πείνα μέχρι τον Ιούνιο
- Βρετανοί: Τους τελευταίους μήνες δώσαμε χιλιάδες drones και εκατομμύρια πυρομαχικά στους Ουκρανούς, vid
- Μητσοτάκης για Ιράν-Μ. Ανατολή: Η Ελλάδα δεν πρόκειται να συμμετέχει στρατιωτικά από μόνη της
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα δεν προτίθεται να εμπλακεί στον πόλεμο
- Στη φυλακή ο αστυνομικός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Βουλή
- Νέα προθεσμία έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Σδούκου για κυβέρνηση: «Βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση»
- Λίβανος: Οι άμαχοι πληρώνουν μεγάλο τίμημα λόγω του πολέμου, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Μακάβριο ρεκόρ: Άνδρας που εργαζόταν επί 73 χρόνια ως νεκροθάφτης αποφάσισε να αποσυρθεί στα 92 του χρόνια (photo)









