Παραμένει κρατούμενος των Αλβανών ο Έλληνας υποψήφιος δήμαρχος της Χειμάρρας – Οργή με το ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά εξακολουθεί να παραμένει κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αυλώνας, στην Αλβανία, ο Έλληνας υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας, Διονύσης - Φρέντι Μπελέρης!

Αυτό φέρεται να καταγγέλλει στο ethnos. gr ο μοναδικός Έλληνας βουλευτής στην Αλβανία που στηρίζεται από την ελληνική οργάνωση «Ομόνοια», Βαγγέλης Ντούλες!”

Μάλιστα ο ίδιος βρίσκεται έξω από το Α.Τ. Αυλώνας, ενώ ο Διονύσης – Φρέντι Μπελέρης δεν έχει ακόμα ενημερωθεί επίσημα για την αιτία της κράτησής του.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Οι Αλβανοί συνέλαβαν υποψήφιο τον δήμαρχο της Χειμάρρας!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το himara. gr ασφαλίτες του Έντι Ράμα συνέλαβαν «δίχως αιτία» τον Φρέντη Μπελέρη με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος.

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει η ιστοσελίδα, εμφανίζονται ασφαλίτες, οι οποίοι του περνάνε χειροπέδες. Έπειτα συλλαμβάνουν και τους άλλους δύο συνεργάτες του και τους βάζουν σε κλούβα.

Ο Μπελέρης οδηγήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου της αστυνομίας στην Αυλώνα με την κατηγορία της αγοραπωλησίας ψήφων.

Πριν συμβεί αυτό, το ελληνικό κόμμα ΚΕΑΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του Αλβανού πρωθυπουργού για την πόλωση του κλίματος στην Χειμάρρα.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί