Αυτό φέρεται να καταγγέλλει στο ethnos. gr ο μοναδικός Έλληνας βουλευτής στην Αλβανία που στηρίζεται από την ελληνική οργάνωση «Ομόνοια», Βαγγέλης Ντούλες!”
Μάλιστα ο ίδιος βρίσκεται έξω από το Α.Τ. Αυλώνας, ενώ ο Διονύσης – Φρέντι Μπελέρης δεν έχει ακόμα ενημερωθεί επίσημα για την αιτία της κράτησής του.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Οι Αλβανοί συνέλαβαν υποψήφιο τον δήμαρχο της Χειμάρρας!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το himara. gr ασφαλίτες του Έντι Ράμα συνέλαβαν «δίχως αιτία» τον Φρέντη Μπελέρη με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος.
Σε βίντεο που έχει αναρτήσει η ιστοσελίδα, εμφανίζονται ασφαλίτες, οι οποίοι του περνάνε χειροπέδες. Έπειτα συλλαμβάνουν και τους άλλους δύο συνεργάτες του και τους βάζουν σε κλούβα.
Ο Μπελέρης οδηγήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου της αστυνομίας στην Αυλώνα με την κατηγορία της αγοραπωλησίας ψήφων.
Πριν συμβεί αυτό, το ελληνικό κόμμα ΚΕΑΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του Αλβανού πρωθυπουργού για την πόλωση του κλίματος στην Χειμάρρα.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στην ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
- Κορυδαλλός: Σοκαριστική επίθεση σε 26χρονη – Οδηγός μηχανής τη γρονθοκόπησε για να της πάρει το πορτοφόλι
- Γερμανία: Ισόβια στον Αφγανό δολοφόνο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αστυνομικό
Κύρια Θέματα

















