«Η Τουρκία έχει επιδείξει την ειρηνική στάση της. Έδωσε την ευκαιρία στη διπλωματία και έκανε καλοπροαίρετα βήματα για την αναβίωση των διαύλων του διαλόγου». αναφέρει επίσης μεταξύ άλλων.
«Η Ελλάδα, ως συνήθως, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνάντηση για την υποστήριξη των άδικων, παράνομων, επιθετικών πολιτικών της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να επιτρέψει στην Ελλάδα να μετατρέψει όλη την Ευρώπη σε “ελληνικό θέατρο”».
Και ο ίδιος συνέχισε:
«Έχουμε κάνει σοβαρά βήματα για να ανοίξουμε χώρο στη διπλωματία σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου μας. Η Τουρκία έχει επιδείξει την ειρηνική στάση της. Έδωσε την ευκαιρία στη διπλωματία και έκανε καλοπροαίρετα βήματα για την αναβίωση των διαύλων του διαλόγου».
«Η Ελλάδα, όπως συνήθως, προσπάθησε να μετατρέψει τη διπλωματία σε “ελληνικό θέατρο”. Αντί να εκτιμήσει τη χειρονομία της Τουρκίας ως ευκαιρία για λύση, η Ελλάδα επέδειξε ανειλικρινή και υποκριτική πρακτική και πήγε και διαπραγματεύτηκε μια πειρατική συμφωνία με την Αίγυπτο».
«Αυτή η λεγόμενη συμφωνία αντίκειται στο διεθνές δίκαιο και τη νόμιμη συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη στην Ανατολική Μεσόγειο και κατέστησε σαφές ότι η ελληνική πλευρά σκοπεύει να καταχραστεί την καλή θέληση της Τουρκίας».
Η εμμονική επιμονή με τις αναρτήσεις κατά της Ελλάδας στο twitter όμως δεν σταμάτησε εκεί:
«Στο σημείο που βρεθήκαμε, η Τουρκία έχει αναλάβει αποφασιστική δράση, για να ασκήσει τα δικαιώματά της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και να συνεχίσει τις δραστηριότητές της στο πλαίσιο που είχε ήδη προγραμματιστεί. Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εντάσσονται στην #Μπλε Πατρίδα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα που να αφορά την Ελλάδα».
«Το τελευταίο περιστατικό έδειξε στον κόσμο ότι η πλευρά που αύξησε τις εντάσεις στη Μεσόγειο ήταν η Ελλάδα και όχι η Τουρκία. Η Ευρώπη, από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να παρασύρεται από τις πολιτικές της Ελλάδας που επιβάλλουν διάλυση. Η Ευρώπη δεν πρέπει να είναι το όργανο του ‘ελληνικού πολιτικού θεάτρου’».
«Το OruçReis θα συνεχίσει τις δραστηριότητες σεισμικών ερευνών στο πλαίσιο των συνόρων που καταχωρήθηκαν στον ΟΗΕ από την χώρας μας, και οι Ηρωικές Ένοπλες Δυνάμεις μας δεν θα επιτρέψουν καμία στρατιωτική επέμβαση στο πλοίο μας».
(φωτο:photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χριστός ετέχθη! Χρόνια Πολλά
- Το Hubble της NASA αποκάλυψε το «Σάντουιτς του Δράκουλα», τον μεγαλύτερο δίσκο δημιουργίας πλανητών , vid
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από πέντε κιλά κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Roxy
- Μακελειό στη Νιγηρία: Έκρηξη σε τζαμί την ώρα της προσευχής – Τουλάχιστον επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
- Βαρσοβία: Συνελήφθη ο Πολωνός πρεσβευτής στο Παρίσι – Ερευνάται για υπόθεση διακίνησης πλαστών πτυχίων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς
- Απίστευτες εξελίξεις που δείχνουν πως μετατρέπεται ένα κράτος για συγκεκριμένους σκοπούς









