• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παρ’ ολίγον ΘΕΡΜΟ επεισόδιο στο Καστελλόριζο – Τεθωρακισμένο στον Έβρο στέλνει εισβολείς, δείτε ντοκουμέντα

Παρ’ ολίγον ΘΕΡΜΟ επεισόδιο στο Καστελλόριζο – Τεθωρακισμένο στον Έβρο στέλνει εισβολείς, δείτε ντοκουμέντα

Οι Τούρκοι κρατούν ανοιχτά όλα τα μέτωπα...

Στο παραπέντε αποφεύχθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και τουρκικής ακταιωρού στο σύμπλεγμα του Καστελόριζου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR», την Κυριακή υπήρξε παρολίγον «θερμή συνάντηση» ανάμεσα σε πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και τουρκικής ακταιωρού.

Η τουρκική ακταιωρός είδε μπροστά της το ελληνικό πλοίο, το οποίο επενέβη ταχύτατα, αναγκάζοντας την ακταιωρό να επιστρέψει στην βάση της.

Δείτε φωτογραφικά ντοκουμέντα:

Οι Τούρκοι προκαλούν και στον Έβρο

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο τουρκικό τεθωρακισμένο ενθαρρύνει παράνομους μετανάστες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από λίγες μέρες. Παράνομοι μετανάστες φαίνεται να περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού, ενώ πάνω από τα κεφάλια τους βρίσκεται στρατιωτικό όχημα της Τουρκίας που απλώς τους παρακολουθεί.

Οι πόρτες του φαίνεται να είναι ανοιχτές και οι Τούρκοι στρατιώτες έχουν βγει έξω, όχι για να σταματήσουν τους εισβολείς, αλλά για να κάνουν περιπολία μήπως εντοπίσουν Έλληνες ή άντρες της Frontex. Σε περίπτωση που δουν κάτι, ενημερώνουν τους μουσουλμάνους να κατευθυνθούν σε άλλο σημείο και να φτάσουν στην Ελλάδα.