Σε έναν δήμο της Αθήνας όπου διαμένουν ως επί το πλείστον στρατιωτικοί, εν ενεργεία κι απόστρατοι και οικογένειες ανθρώπων που ανήκουν γενικότερα σε σώματα ασφαλείας, οι περίοικοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν και στόμα με στόμα ενημέρωσαν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα να βγει όλη η γειτονιά στο δρόμο.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία, και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό από το οικείο αστυνομικό τμήμα όπου και κατέγραψε το περιστατικό. Το σπίτι ήταν κλειστό και δεν είναι γνωστό αν υπήρχε κάποιος μέσα.
Όταν έφυγαν οι αστυνομικοί όμως, κάτοικοι της περιοχής πήδηξαν την μάντρα του σπιτιού, κατέβασαν τις σημαίες και τις πήραν φεύγοντας. Βίντεο από την εισβολή δεν υπάρχει ή δεν έχει κυκλοφορήσει από τους περίοικους για να μην «δώσουν» προφανώς τους γείτονές τους που εισέβαλαν παρανόμως σε ξένη ιδιοκτησία. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ πάντα, στο σπίτι φέρεται να διαμένει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής αγνώστων λοιπών στοιχείων.
reader, scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Beauty and the Beast»: Η Disney ετοιμάζει μία νέα live action περιπέτεια του Γκαστόν
- Με τρακτέρ στο κέντρο των Τρικάλων και της Καρδίτσας οι αγρότες
- Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη 23χρονης που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
- Πού θα ταξιδέψουν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Βορειοελλαδίτες – Το εξωτερικό κερδίζει τις προτιμήσεις
- Στον κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ο Τζέιμς Κάμερον λίγο πριν την πρεμιέρα του «Avatar»
- Τι συμβαίνει εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Περίεργο το κλίμα
- Υπερψηφίστηκε με 159 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2026
- Δομοκός: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Χαλκιδική: Στη φυλακή αστυνομικός που ζητούσε φακελάκι για να “σβήνει” παραβάσεις του ΚΟΚ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΟΜΟΚΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ









