«ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ» για την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ: Άρση εμπάργκο ΟΠΛΩΝ στην Τουρκία!!! Απαλά προσπαθούν να το περάσουν τα ΜΜΕ, vid

Π-Α-Ν-Ω-Λ-Ε-Θ-Ρ-Ι-Α!!!

Η κυβέρνηση έλεγε ότι το Oruc Reis το “πήρε ο αέρας”!

Τώρα αναφέρει πως η συμφωνία Σουηδίας/Φινλανδίας να δίνουν όπλα στην Τουρκία και να στηρίζουν την συμμετοχή της στις δομές Ευρ. Άμυνας, “ικανοποιεί την Ελλάδα!!!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΛΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ!!!!!!

Σύμφωνα με το άρθρο 7 του τριμερούς μνημονίου που υπέγραψαν Σουηδία/Φινλανδία με την Τουρκία προκειμένου να δώσει πράσινο φως στην ένταξή του στο ΝΑΤΟ, οι τρεις χώρες δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν εθνικά εμπάργκο όπλων μεταξύ τους, ανοίγοντας τον δρόμο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τις ακολουθήσουν.

Παράλληλα, στο άρθρο 8 σημείο 7 «η Φινλανδία και η Σουηδία δεσμεύονται να στηρίξουν την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της Τουρκίας… στις υφιστάμενες και μελλοντικές πρωτοβουλίες της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβουλίας της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO) για Στρατιωτική κινητικότητα,

Αυτό σημαίνει ότι Φινλανδία/Σουηδία δεσμεύονται ότι θα πουλάνε όπλα στην Τουρκία χωρίς περιορισμούς και θα στηρίζουν τη συμμετοχή της στις αμυντικές δομές και δομές ασφαλείας της ΕΕ σήμερα και στο μέλλον, ανεξαρτήτως των τουρκικών ενεργειών στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο, την Συρία και την Λιβύη.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!

Για παράδειγμα, σε ερώτηση για το αν η Γερμανία θα ξανασκεφτεί το εμπάργκο όπλων για την Τουρκία, ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα εμπάργκο».

Μάλιστα, φιλοδυτικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι ΕΨΕΓΑΝ την Ρωσία και αποθέωναν την Δύση, προσπαθούν να περάσουν αυτή την εξέλιξη απαλά!!!

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;;;

Δείτε:

photo αρχείου eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί