Επιστροφή στις προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, επικεντρώνοντας τις απειλές του αυτή τη φορά και προς τη Γαλλία.
Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις Τούρκος Υπουργός σε βίντεο που ανέβασε στο twitter τόνισε:
«Όλοι μας γνωρίζουμε πως η Ελλάδα έχει στρατικοποιήσει 16 από τα 23 νησιά στο Αιγαίο. Είναι κάτι, το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευτεί με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης. Απλά δεν μπορούν να το κάνουν. Πρόκειται για μία πλήρως παράνομη πρακτική.
Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε κάθε είδους αγώνα. Οι δηλώσεις και οι πράξεις ενός Ευρωπαίου συμμάχου (σ.σ. Γαλλία), ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή, ο οποίος θα έρθει από χιλιόμετρα μακριά για να ενδυναμώσει τη στρατιωτική του παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ενάντιες στο πνεύμα της συμμαχίας και της αλληλεγγύης».
Μάλιστα ο ίδιος απείλησε προφανώς την Ελλάδα χωρίς όμως να την κατονομάζει πως οποιαδήποτε προσπάθεια να απειληθεί το Oruc Reis θα βρει απάντηση από πλευράς Τουρκίας:
(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς να αφαιρέσετε τον λεκέ λαδιού από το τζιν σας
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν
- «Κάψου, Βάαλ, κάψου» – Έγινε τυχαία αυτή η ανάρτηση;
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό πυλώνα – Κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης
- Μ. Συρεγγέλα: Θωρακισμένη και κατοχυρωμένη η χώρα – Οι συμφωνίες είναι διακρατικές και «όλα είναι στο φως»
- Γερμανία: Απεργία στο αεροδρόμιο Βερολίνου – Βρανδεμβούργου – Δεν πραγματοποιείται καμία πτήση
- 30 χρονη γυναίκα έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε ότι γεννήθηκε σε άλλη οικογένεια από λάθος στην εξωσωματική γονιμοποίηση
- Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ έχει μια στρατηγική: Να νικήσει τη ΝΔ και να υλοποιήσει το πρόγραμμά του»
- ΠΟΕΕΤ: Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό-εστίαση και στα αρτοποιεία









