• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Τι πραγματικά συμβαίνει με την σορό του Έλληνα ήρωα – Ποιος ο στόχος των Αλβανών – Διαβάστε επιγραμματικά αυτά που ισχύουν(ΒΙΝΤΕΟ)

Τι πραγματικά συμβαίνει με την σορό του Έλληνα ήρωα – Ποιος ο στόχος των Αλβανών – Διαβάστε επιγραμματικά αυτά που ισχύουν(ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι προφανές πως οι Αλβανοί έχουν βρει «πεδίο δράσης λαμπρό», έχοντας απέναντί τους την κυβέρνηση της Αριστεράς.

 

Όχι μόνο εμποδίζουν καθυστερούν σκόπιμα την έρευνα, σε σχέση με την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα, και αλλοιώνουν τα στοιχεία, αλλά καλούν και την Πρέσβειρα της Ελλάδας για… εξηγήσεις.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, στην Ελληνίδα πρέσβειρα έγινε διάβημα διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, δηλαδή «το κάψιμο αλβανικής σημαίας, ειδοποίηση για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην αλβανική πρεσβεία, εμπρηστικές επιθέσεις σε αλβανικές επιχειρήσεις, συγκεντρώσεις μπροστά από την πρεσβεία και το προξενείο της Αλβανίας».

Μας κουνάνε και το δάκτυλο, την ώρα που ο δικηγόρος της οικογένειας του Έλληνα ήρωα ωρύεται πως οι Αλβανοί παραβιάζουν κάθε νόμιμη διαδικασία.

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει αναλυτικά:

Η οικογένεια ζητά, όπως έγινε γνωστό, να σταματήσει κάθε διαδικασία για νέα νεκροτομή στην σορό, θεωρώντας ότι πλέον δεν έχει νόημα μετά και τη διαπίστωση ότι ο Αλβανός ιατροδικαστής είχε αλλοιώσει βασικά στοιχεία.

Έραψαν ακόμα και τις πληγές στην σορό, γεγονός πρωτοφανές. Όταν έφτασε στο νεκροτομείο ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης η σορός είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν ήδη συρραφεί, με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν πολύτιμα στοιχεία και η όποια εξέταση της σορού γίνει εκ των υστέρων να μην μπορεί να είναι αξιόπιστη.

Μάλιστα, ο κ. Γιοβανόπουλος ανέφερε ότι η σορός έφερε δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στο ύψος της καρδιάς, και δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Το αίτημα παραλαβής της σορού υπέβαλε στις Αρχές Αργυροκάστρου ο πατέρας του θύματος, προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η κηδεία, ωστόσο οι αλβανικές αρχές προβάλλουν συνεχώς δικαιολογίες, μέχρι τα πάντα να έχουν συγκαλυφθεί.

Το γεγονός ότι ο Αλβανός ιατροδικαστής είχε αλλοιώσει πολύτιμα στοιχεία αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Γιοβανόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».

Πριν δείτε τα διαφωτιστικό βίντεο, προκειμένου να καταλάβατε τι ακριβώς συμβαίνει, να σας γράψουμε επιγραμματικά τι δήλωσε ο κ. Γιοβαννόπουλος:

  • Οι Αλβανοί δεν δίνουν την σορό και καθυστερούν, ώστε να αλλοιωθούν τα στοιχεία.
  • Η σορός δεν είχε λόγο να διακομιστεί στα Τίρανα από το Αργυρόκαστρο.
  • Ως εκ τούτου, ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα βλέπει σαφή προσπάθεια συγκάλυψης.
  • Θα έχει συνέχεια το θέμα, καθώς οι Αλβανοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
  • Στην αρχή έδωσαν το πράσινο φως για να παραληφθεί η σορός, να οδηγηθεί σε γραφείο κηδειών, και, επ’ ευκαιρίας, να εξεταστεί λεπτομερώς από τον Έλληνα ιατροδικαστή, αλλά ο δικηγόρος κλήθηκε πίσω και του ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές πως δεν θα παραδοθεί η σορός και εξετάστηκε τελικά μόνο για 5 λεπτά.
  • Ο Έλληνας ιατροδικαστής δεν μπορούσε να αγγίξει το παραμικρό. Δεν υπάρχουν σημεία πάλης και κακουχιών. Έχει δύο βολίδες στο στήθος που βγήκαν από την πλάτη του.
  • Προκαλούν αλαλούμ, προκειμένου να μην μπορέσουν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...