• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • Συνεχίζουν οι Αλβανοί: Έδιωξαν δασκάλα στην Β.Ήπειρο και φέραν ισλαμίστρια – Μητέρα Κατσίφα: «Με έριξαν στον καναπέ και με χτύπησαν» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συνεχίζουν οι Αλβανοί: Έδιωξαν δασκάλα στην Β.Ήπειρο και φέραν ισλαμίστρια – Μητέρα Κατσίφα: «Με έριξαν στον καναπέ και με χτύπησαν» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την ώρα που η Ελληνική Κοινότητα προσπαθεί να συνέλθει από την εκτέλεση του εθνομάρτυρα, Κωνσταντίνου Κατσίφα, έρχεται νέα πρόκληση στην καρδιά της Βορείου Ηπείρου.

Όπως μεταδίδει το Himara.gr, και μεγάλα ΜΜΕ, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, δύο μόλις 24ωρα από την εκτέλεση του Έλληνα ήρωα, αντικαταστάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η δασκάλα ιστορίας του ελληνικού σχολείου της περιοχής από Αλβανίδα δασκάλα που όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που έχουμε στην κατοχή μας είναι σκληροπυρηνική ισλαμίστρια.

Οι γονείς των μαθητών αντιδρούν έντονα και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να τα «εκπαιδεύσει» μια φανατική ισλαμίστρια.

Δείτε στο 7.21:

Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις και οι διώξεις κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου είναι διαρκείς και όχι μεμονωμένα περιστατικά.

«Θέλουν να μας εξοντώσουν;», αναρωτιέται η μάνα του Κατσίφα, η οποία συνεχίζει να συγκλονίζει τους απανταχού Έλληνες.

«Εδώ μας τυράννησαν έξι ώρες μέσα στο σπίτι, με το όπλο στο μέτωπο συνέχεια… ‘Μίλα ελληνικά’, ‘μα δεν ξέρω, είμαι Ελληνίδα’, με πετάνε στον καναπέ.. ‘Αυτό τι το θες;’ «Είμαι χριστιανή ορθόδοξη”, και πάλι με πετάνε, και μου δίνουν μια με το όπλο, με το κοντάρι και του σκάω το όπλο και μου λέει ‘θέλεις να σου την μπουμπουνίσω;’ ‘Κάνε ό,τι θες, μόνο το παιδί μου θέλω”, αναφέρει η μητέρα του 35χρονου Έλληνα πατριώτη.

«Τα φάγαν οι αλήτες οι Αλβανοί», ανέφερε στο μνημόσυνο του γιου της, του οποίοι η σορός παραμένει άταφη:

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...