ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12 και όχι 4 τα άτομα της ομογένειας που προσήχθησαν από τις αλβανικές αρχές!

Ξεπερνούν κάθε όριο προκλητικότητας οι αλβανικές αρχές, μπροστά στην παντελή απουσία του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Ενημέρωση 21:49

Δώδεκα είναι τελικά τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες .

Τα άτομα αυτά, ανέφερε, έχουν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων και διευκρίνισε πως σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.

Aξίζει να σημειωθεί πως τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 20 συνολικά προσαγωγές, αριθμός που όμως δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τις ελληνικές αλλά ούτε και από τις αλβανικές αρχές.

================================================================================

Πληροφορίες από την Βόρεια Ήπειρο μεταφέρουν άλλη μία δυσάρεστη είδηση.

Αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα 4 στελέχη της ομογένειας της Βορείου Ηπείρου -ανάμεσά τους ο πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος- προσήχθησαν από την αλβανική αστυνομία.

Ο λόγος για την ώρα παραμένει άγνωστος, με τις προσαγωγές των 4 Ελλήνων να αποτελούν ενδεχομένως την κορύφωση μιας σειράς παράλογων μέτρων από τις αλβανικές αρχές σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου έχουν οδηγηθεί τα 4 στελέχη της ομογένειας αυτή την ώρα και ανακρίνονται από την αλβανική αστυνομία

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...