«Ελληνόπουλα με πάθος!»

Με τη συμπεριφορά των ομογενών που βρέθηκαν στο Australian Open για να στηρίξουν τους ελληνικής καταγωγής αθλητές (Τσιτσιπά, Σάκκαρη και Κύργιο) ασχολήθηκαν τις τελευταίες μέρες τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Το Hellas Fan Club Melbourne (HFCM) μέσα από την επίσημη σελίδα του στο διαδίκτυο αναφέρει ότι τα μέλη του αρέσκονται να δημιουργούν μια θερμή ατμόσφαιρα μέσα από τις φωνές και τα συνθήματα ώστε να υποστηρίζουν τους Έλληνες αθλητές και δεν έχουν καμία διάθεση να προξενήσουν προβλήματα για τους διοργανωτές ή το υπόλοιπο κοινό.

Τα ίδια δήλωσαν ομογενείς και στην εφημερίδα Herald-Sun που ασχολήθηκε με το θέμα.

«Δείξτε μας αγάπη, λένε οι Έλληνες φίλαθλοι» είχε στον υπότιτλο της η εφημερίδα ενώ η εφημερίδα «The Age» έγραφε ότι η Αστυνομία έχει αναθέσει σε ελληνόφωνους αστυνομικούς να παρακολουθούν τους ομογενείς φιλάθλους και τα συνθήματά τους.

Πολλά αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης κατέφυγαν στον «Νέο Κόσμο» για να τους «εξηγήσουμε» την συμπεριφορά των νέων μας.

Η εφημερίδα μας είναι ξεκάθαρη και αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσει και σε όλους τους ομογενείς που πάνε στους αγώνες του τένις:

«Να στηρίξουμε με ενθουσιασμό τους παίκτες μας αλλά να μην προσβάλλουμε τους άλλους. Είτε αθλητές είτε φιλάθλους είτε άλλες εθνικότητες».

Και αν υπάρχουν κάποια ταραχοποιά στοιχεία (πάντα υπάρχουν) να απομονωθούν από τους ίδιους τους ομογενείς χωρίς την παρέμβαση της Αστυνομίας και των σεκιουριτάδων.

Από την εφημερίδα της Ομογένειας «Νέος Κόσμος»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί