Σύμφωνα με το αυστραλιανό Μέσο «Herald Sun», ομάδα Ελλήνων φιλάθλων πανηγύρισαν τη νίκη της 24χρονης πρωταθλήτριας με φωνές και συνθήματα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή τους από τις εξέδρες.
Ένας από αυτούς, πάντως, μιλώντας στο ίδιο Μέσο έκανε λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά, υποστηρίζοντας πως το μόνο που έκαναν ήταν να πανηγυρίσουν λίγο πιο έντονα.
Με αφορμή λοιπόν τον σάλο που προκλήθηκε από τους εν λόγω πανηγυρισμούς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφουςνα σχολιάσει την αντίδραση τους, αποφάσισε να υπερασπιστεί τους συμπατριώτές της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάκκαρη:
«Ήταν εξαιρετικοί. Σέβονταν τον αντίπαλο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, με υποστήριζαν με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι η αγαπημένη μου ατμόσφαιρα, είμαι πολύ χαρούμενη που τους είχα στο πλευρό μου. Σεβάστηκαν τον αντίπαλο στο μέγιστο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, δεν φώναζαν για παράδειγμα στα double faults ή στα λάθη. Το μόνο που φώναζαν ήταν break, break, break, αλλά αυτό το κάνουν όλοι. Εγώ είμαι εντάξει, είναι πολύ καλοί».
Για όσα είπε ο Τσιτσιπάς: «Δεν είδα το ματς του Στέφανου. Έμαθα τι είπε και το καταλαβαίνω. Καθένας έχει διαφορετικό γούστο, είναι επιλογή του».
Για τα συνθήματα κατά των Σκοπίων: «Έχουν μεγάλο πατριωτισμό, οπότε δίνουν μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Το καταλαβαίνω, διότι νιώθουν πιο Έλληνες από εμάς, το οποίο είναι ωραίο. Δεν είναι κάτι παράνομο».
Για το ενδεχόμενο να αποκλειστούν: «Θα ήταν πολύ διαφορετικό αν έπαιζα εδώ χωρίς αυτούς. Μου αρέσει πολύ, με κάνει να παίζω ακόμα καλύτερα, πωρώνομαι περισσότερο και γι’ αυτό είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Ελπίζω να μη συμβεί, να συνεχίσουν να έρχονται στα ματς μας και να μας ενισχύουν».
ΠΗΓΗ: Protothema.gr, φωτο EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης