• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • (ΑΝΑΝΕΩΣΗ): Νεκρός από αλβανικά πυρά ο Έλληνας ομογενής που…τόλμησε να υψώσει την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ): Νεκρός από αλβανικά πυρά ο Έλληνας ομογενής που…τόλμησε να υψώσει την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αν επιβεβαιωθεί η είδηση που μεταδίδεται από τα αλβανικά ΜΜΕ, θα πρόκειται για ένα άκρως σοβαρό και προκλητικό επεισόδιο.

Ενημέρωση 19:40

Νεότερες πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει την τελευταία ώρα  epirus-tv-news θέλουν τις αλβανικές αρχές να μεταβαίνουν στο ίδιο το σπίτι του για να κατεβάσουν μία ελληνική σημαία.

Πιο συγκεκριμένα μαρτυρίες από το οικείο περιβάλλον του 35χρονου αναφέρουν πως αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του προκειμένου να κατεβάσουν την ελληνική σημαία κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο.

Σημειώνεται πως το τοπίο σχετικά με τις ακριβείς αιτίες θανάτου του Έλληνα ομογενή δεν έχει ξεδιαλύνει, δίχως οι αλβανικές αρχές να έχουν δημοσιοποιήσει ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το που , πως και γιατί. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

====================================================================

 

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ο ομογενής, Κωσταντίνος Κατσιφάς ο οποίος…τόλμησε να υψώσει την Ελληνική σημαία το μεσημέρι της Κυριακής στο χωρίο Βουλιαράτι, στο Αργυρόκαστρο.

Η σημαία υψώθηκε στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων εν όψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας ομογενής πυροβόλησε στο αέρα για εκφοβισμό όταν επίλεκτες ομάδες της αλβανικής αστυνομίας έφτασαν στο σημείο για να την κατεβάσουν!

Ο 35χρονος Κωσταντίνος Κατσιφάς με καταγωγή από τα Ιωάννινα πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, όπου ορισμένα εξ αυτών τον συνδέουν μέσα στο παραλήρημά τους ακόμη και με την Χρυσή Αυγή.

Πρωτοφανής κινητοποίηση από την Αλβανική αστυνομία

Χαρακτηριστικό του…πανικού των αλβανικών αρχών είναι πως κινητοποιήθηκαν αμέσως οι ειδικές δυνάμεις της χώρας, πραγματοποιώντας ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του Έλληνα ομογενή!

Το «έγκλημά» του; Η ύψωση της ελληνικής σημαίας που δια της βίας οι αλβανικές αρχές επιχείρησαν να κατεβάσουν από ελληνικό νεκροταφείο του Αργυρόκαστρου.

Σύμφωνα με Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ομογενής πυροβόλησε κατά των Ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας.

Μάλιστα όταν ο Έλληνας ομογενής εντοπίστηκε, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει η αλβανική αστυνομία,  αρνήθηκε να παραδοθεί ανοίγοντας πυρ με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός.

Να σημειωθεί πως για την ώρα δεν έχουν δοθεί παρά ελάχιστες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα αναφορικά με τις συνθήκες του διαφαινόμενου θανάτου του Έλληνα ομογενή.

Αυτές τις εικόνες εν τω μεταξύ δημοσιεύουν τις τελευταίες ώρες τα περισσότερα αλβανικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως πριν το θάνατο του Έλληνα ομογενή προηγήθηκε ανταλλαγή πυρών:

 

  • 156
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...