Έκλεισαν τα Goody’s στην Μελβούρνη αλλά μόνο προσωρινά

Τα Goody’s της οδού Lonsdale έκλεισαν «αθόρυβα» μετά από τρία χρόνια λειτουργίας στο ισόγειο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου, διαψεύδοντας τις ελπίδες όλων ότι αυτή θα ήταν μόνο η αρχή για την παρουσία της γνωστής αλυσίδας στη Μελβούρνη. Η υποδοχή της διάσημης ελληνικής επιχείρησης είχε γίνει με μεγάλο ενθουσιασμό και κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. […]

Τα Goody’s της οδού Lonsdale έκλεισαν «αθόρυβα» μετά από τρία χρόνια λειτουργίας στο ισόγειο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου, διαψεύδοντας τις ελπίδες όλων ότι αυτή θα ήταν μόνο η αρχή για την παρουσία της γνωστής αλυσίδας στη Μελβούρνη.

Η υποδοχή της διάσημης ελληνικής επιχείρησης είχε γίνει με μεγάλο ενθουσιασμό και κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Το θετικό είναι ότι δεν πρόκειται για οριστικό κλείσιμο αλλά για μεταφορά της επιχείρησης σε άλλο χώρο.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, Κώστας Ταγαλάκης, αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τη νέα τοποθεσία όπου θα επαναλειτουργήσουν τα Goody’s, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται σε κεντρική περιοχή της πόλης.

Η αλυσίδα ταχυφαγείων Goody’s, η οποία ανήκει στον ελληνικό όμιλο παραγωγής τροφίμων Vivartia, διαθέτει 150 εστιατόρια σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Στην Ελλάδα, η αλυσίδα κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά επώνυμων τροφίμων όσον αφορά την επισκεψιμότητα και την κατανάλωση.

Η μεγάλη επιτυχία του franchise καθιστά την Ελλάδα μία από τις λίγες χώρες όπου τα McDonald’s δεν μονοπωλούν τη συγκεκριμένη αγορά.

Πηγές ανέφεραν στον «Νέο Κόσμο» ότι ένα νέο κτίριο «με άρωμα Ελλάδας» θα καταλάβει σύντομα το χώρο στο ισόγειο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου που σήμερα παραμένει κενός.

Από την εφημερίδα της Ομογένειας «Νέος Κόσμος», ΦΩΤΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί