• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όλη η αλήθεια! Πως οργάνωσε η Τουρκία το μέτωπο του Έβρου – Εικόνες που δεν γνωρίζαμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλη η αλήθεια! Πως οργάνωσε η Τουρκία το μέτωπο του Έβρου – Εικόνες που δεν γνωρίζαμε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χτυπάνε» το κεφάλι τους οι παράνομοι μετανάστες που εμπιστεύτηκαν την Άγκυρα...

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα. Δείχνει με αρκετές και φρικτές λεπτομέρειες πως οι Τούρκοι οργάνωσαν το μέτωπο του Έβρου για να χτυπήσουν την Ελλάδα, μετά από την επίθεση που δέχτηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις στην Συρία, χάνοντας πάνω από 100 στρατιώτες.

Μαζί με τουρκμένους πράκτορες, οι Τούρκοι «στρατολόγησαν» με το ζόρι μουσουλμάνους αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν βρει δουλειά με μισθό και σπίτι στην Τουρκία, εξαναγκάζοντάς τους να πάνε προς τα σύνορα με την Ελλάδα, λέγοντας ψέματα πως είναι ανοιχτά.

Οι μαρτυρίες συγκλονίζουν: «Μας έστειλαν εκεί με το ζόρι. Δεν μας άφησαν να πάμε στην Κωνσταντινούπολη. Μας έδωσαν οπλισμό για να κόψουμε τον φράχτη και να περάσουμε. Οι δυνάμεις των Ελλήνων μας συλλάμβαναν», είναι μερικά από τα λόγια που ακούγονται.

Εν συνεχεία – και ενώ οι Τούρκοι τους χρησιμοποίησαν έναν μηνά, αναγκάζοντάς τους να ζουν υπό άθλιες συνθήκες για να «σπάσουν» τα ελληνικά σύνορα- μόλις οι Τούρκοι κατάλαβαν πως δεν μπορούν πια να εισβάλλουν στην χώρα μας, μετά από έναν μήνα, πήγαν με στειλιάρια και ανάγκασαν τους αλλοδαπούς να εκκενώσουν τους καταυλισμούς που είχαν στηθεί απέναντι από τις Καστανιές.

Τους χρησιμοποίησαν, τους είπαν ψέματα, τους υποσχέθηκαν μια καλύτερη ζωή και τελικά τους έδιωξαν με βία από εκεί που οι ίδιοι τους είχαν οργανώσει, λόγω του κορωνοϊού.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Μάλιστα, δεν τους γύρισαν πίσω την παλιά τους ζωή, αλλά τους «μάντρωσαν» σε καραντίνα στην Μαλάτεια, στα βάθη της Τουρκίας, όπως καταμαρτυρούν στο βίντεο!

Δείτε: