• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πανηγυρισμοί Τούρκων: Έλληνες εθνοφύλακες παραδίδουν τα όπλα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανηγυρισμοί Τούρκων: Έλληνες εθνοφύλακες παραδίδουν τα όπλα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες...

Αντιδρώντας στις εξελίξεις του τελευταίου 48ωρου στη Χίο, με την “απόβαση” δύναμης των ΜΑΤ στο νησί για να βρεθεί απέναντι από τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατασκευή υπερδομής για πρόσφυγες και μετανάστες στο Αίπος, δεκάδες εθνοφύλακες επιχείρησαν να παραδώσουν τα όπλα τους στην 96 ΑΔΤΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alithia.gr , μετά από συζήτηση που είχε μαζί τους ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, δέχτηκαν, τελικά, να μην πραγματοποιήσουν την παράδοση, δίνοντας προθεσμία στην κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ ως το Σάββατο και να ματαιώσει την δημιουργία Κλειστού Μεταναστευτικού κέντρου και στο Αίπος, πέρα από την ΒΙΑΛ, που παραμένει σταθερά με 5500 – 6000 μετανάστες – πρόσφυγες.

Πρόσθεσαν ακόμα ότι τους πείραξε ιδιαίτερα η χρησιμοποίηση από τα ΜΑΤ και την κυβέρνηση για την έναρξη εργασιών στο Αίπος Στρατιωτικής δύναμης του Μηχανικού.

Η εν λόγω εξέλιξη δεν μπορεί παρά να χαροποιεί την Τουρκία, καθώς βλέπει τους Έλληνες ακρίτες να μην μπορούν να συνεννοηθούν με την κυβέρνηση, προκειμένου να φτιαχτούν κλειστά κέντρα και οι «παράνομοι μετανάστες» να επιστραφούν στην Τουρκία και να μην μεταφερθούν στην ελληνική επικράτεια.

Η προπαγάνδα έχει γιγαντωθεί στα νησιά, με μέλη των ΜΚΟ, αριστεριστές και (γιατί όχι) τούρκους πράκτορες να δυναμιτίζουν το κλίμα, αναγκάζοντας Έλληνες να χτυπούν Έλληνες!

Οι παράνομοι μετανάστες παραμένουν, μέχρι στιγμής ήσυχοι, καθώς κανείς δεν βρίσκεται εκεί για να τους ξεσηκώσει, μιας και τα μέλη των ΜΚΟ ασχολούνται με τις μολότοφ στα βουνά.

ΦΩΤΟ eurokinissi