Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ εξηγεί στα τουρκικά(!!!!) τι έπραξε στο νομοσχέδιο για τους ομοφύλους

Τους λόγους που τον οδήγησαν να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο περί γάμου και τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών εξήγησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Ιλχάν.

Στο βίντεο, που ανήρτησε στα social media μιλά, εντούτοις, στην τουρκική γλώσσα.

Σε ποιους απευθύνεται; Σε Έλληνες ή Τούρκους;

Η μειονότητα στην Θράκη είναι μουσουλμανική και όχι τουρκική!

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις μου για τα άρθρα του νομοσχεδίου που τέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή, το οποίο προβλέπει την κατάργηση των διακρίσεων σχετικά με τους πολιτικούς γάμους στον αστικό κώδικα και άλλες αλλαγές που έγιναν νόμος.

Στο επίμαχο νομοσχέδιο ψήφισα ΟΧΙ στο άρθρο 11 που αφορά την υιοθεσία ατόμων του ιδίου φύλου μέσω γάμου. Ψήφισα ΝΑΙ στο 9ο άρθρο του ίδιου νόμου, το οποίο αναφέρει ότι τα άτομα δεν μπορούν να υφίστανται διακρίσεις λόγω των χαρακτηριστικών τους όπως διαφορετική εθνική ταυτότητα, διαφορετική θρησκευτική καταγωγή, διαφορετική γλώσσα.

Σέβομαι τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς των ατόμων. Από την άλλη, παρόλο που τα άτομα του ίδιου φύλου έχουν το δικαίωμα να συνάψουν συμβόλαιο συμβίωσης στην Ελλάδα από το 2016, νομίζω ότι ο νέος νόμος, που στοχεύει να ανοίξει το δρόμο σε αυτά τα άτομα να υιοθετήσουν παιδιά, είναι ενάντια στα καθολικά δικαιώματα των παιδιών. .

Από την άλλη, όπως προανέφερα, θα ήθελα να τονίσω ότι υπερψήφισα το άρθρο 9 στο σχέδιο νόμου, καθώς δίνει προτεραιότητα στα χαρακτηριστικά της μειονότητάς μας, όπως η διαφορετική θρησκευτική δομή, η διαφορετική γλώσσα, η διαφορετική εθνική καταγωγή και και διασφαλίζει την εξάλειψη των διακρίσεων σε αυτό το πλαίσιο και ότι δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη το αντίθετο».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί