Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν και η αποκατάσταση του αγάλματος της Βορείου Ηπείρου στην οδό Τοσίτσα, έργο του γλύπτη Κώστα Σεφερλή, το οποίο υπέστη ζημιές από βανδαλισμούς το 2016. Ήδη ο δήμος Αθηναίων δρομολογεί την αποκατάστασή του και θα αξιοποιήσει σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες.
Στο μεταξύ, δράση πρόληψης με δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος για τους δημότες και κατοίκους της Αθήνας, θα διοργανώσει ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προμηθέα, την Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο 5ο Δημοτικό Ιατρείο στα Πατήσια (Σαρανταπόρου 4) και ώρες 09:00-15:00.
Πρόκειται για μια απλή και ανώδυνη εξέταση που δεν καλύπτεται από ασφαλιστικά ταμεία, την οποία ο Σύλλογος Προμηθέας παρέχει δωρεάν από το 2016 σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει στην πρόληψη των ηπατικών νοσημάτων, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα υγείας, όπως η παχυσαρκία και ορισμένες μορφές καρκίνου.
Για ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο του 5ου Δημοτικού Ιατρείου 210-2015510-11 (εσωτ. 119-120).
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντ. Μπακογιάννη: Εξελέγη Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Αλ. Σδούκου: Κάποιοι παρουσιάζουν ψευδή στοιχεία για τη δημιουργία εντυπώσεων
- Ιράκ: Ο Μαλίκι καταγγέλλει την «κατάφωρη» ανάμιξη του Τραμπ
- Κ. Τσιάρας: Εθνική επιλογή η ενίσχυση των μέτρων βιοασφάλειας χωρίς προσφυγή στον εμβολιασμό
- Θρήνος για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ -Στην Τιμισοάρα 200 οπαδοί του δικέφαλου του βορρά, vid
- Μαρινάκης για ευλογιά: Ακολουθούμε αυτό που λένε οι ειδικοί – Δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο
- Χαλκιδική: Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές συγκρούστηκε με βαν – Τρεις τραυματίες
- Ανησυχητική εκτίμηση για τα κρούσματα άνοιας στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια
- ΙΟΒΕ: Η Ελλάδα πρέπει να θωρακιστεί περαιτέρω ενόψει των δυσκολιών που αναπόφευκτα θα έρθουν
- Η ανακοίνωση της Επιθεώρησης Εργασίας για τα εργατικά ατυχήματα στη χώρα μας









