ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Τουρκικό σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα – Κωδικό όνομα «Çaka Bey»

Από το 2014 ετοιμάζονται οι Τούρκοι...Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από σήμερα σε Αθήνα, Μόσχα και Ουάσινγκτον

Σχέδιο εισβολής εναντίον της Ελλάδας αποκαλύπτει ο γνωστός Τούρκος αντιστασιακός Abdullah Bozkurt, προκαλώντας έντονες συζητήσεις.

Το κωδικό όνομα του σχεδίου φέρει το όνομα του Τούρκου στρατιωτικού διοικητή του 11ου αιώνα που δρούσε κατά την Βυζαντινή εποχή, Çaka Bey, ο οποίος από το 1088 μέχρι το 1091 κατέλαβε, ΠΡΟΣΟΧΗ, την Λέσβο, την Χίο, την Σάμο, την Ρόδο και άλλα ελληνικά νησιά.

Ο Bozkurt έκανε την αποκάλυψη στην έγκυρη ιστοσελίδα «Nordic Monitor», η οποία, κατά καιρούς, παρουσιάζει απόρρητα έγγραφα για τα σχέδια του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα έγγραφα ξέπεσαν σε φάκελο για μία δικαστική υπόθεση στην Άγκυρα. Ο εισαγγελέας Serdar Coşkun, «στενός συνεργάτης» του τούρκου Προέδρου φέρεται να ξέχασε να τα αφαιρέσει, προτού τα υποβάλει στο δικαστήριο. Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο πολύπειρος ανταποκριτής του ΟΠΕΝ στις ΗΠΑ, Μιχάλη Ιγνατίου.

Ο τίτλος του άρθρου του Bozkourt είναι «Turkey has a plan for the invasion of Greece, secret documents reveal – Τουρκικό σχέδιο για εισβολή στην Ελλάδα, αποκαλύπτουν μυστικά έγγραφα».

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 13 Ιουνίου 2014!

Το σχέδιο εισβολής εναντίον της Ελλάδας μαζί με άλλα έγγραφα ανταλλάχθηκαν, σύμφωνα πάντα με την Nordic Monitor,  μεταξύ κορυφαίων διοικητών του τουρκικού Γενικού Επιτελείου.

Δείτε ντοκουμέντο το σχέδιο σε μυστική παρουσίαση Power Point, με τα μυστικά σχέδια επίθεσης σε Ελλάδα αλλά και Αρμενία, τις οποίες η Άγκυρα βλέπει ως εμπόδια που πρέπει να αφανιστούν:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί