Νέο παραλήρημα απο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που παρουσίασε τη Μαύρη Θάλασσα και την ανατολική Μεσόγειο ως περιοχές εκμετάλλευσης της Τουρκίας και μαλιστα χωρίς όρους.
Όπως είπε σε ομιλία του σε εγκαίνια εργαστασίων παραγωγής ενέργειας και με φόντο δημοσίευμα της Yeni Safak για σχέδιο αγοράς τέταρτου γεωτρύπανου από την Άγκυρα, “και να θέλουν και να μην θέλουν θα αυξήσουμε τον αριθμό των σεισμογραφικών και των γεωτρύπανων”.
“Ετσι, οτιδήποτε υπάρχει στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο θα τα εντοπίσουμε και θα τα εξορύξουμε” πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Συμπλήρωσε ότι “τα σεισμογραφικά και τα γεωτρύπανά μας θα φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο των ερευνών, εξορύξεων και παραγωγής στις βαθιές θάλασσες. Ετσι θα λειτουργούν εκεί με τη μέθοδο της ενοικίασης τους”.
(news247. gr / photo : eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το σενάριο δημιουργίας κουρδικού κράτους τρομάζει τους Τούρκους
- Μέση Ανατολή: Η θέση στην οποία βρίσκεται η Μόσχα αυτή την στιγμή
- Χειρουργείο από απόσταση 2.400 χιλιομέτρων: Όταν ο γιατρός βρίσκεται σε άλλη χώρα
- Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο πάνω από το Ισραήλ
- Ιρανός ΥΠΕΞ: «Οι ΗΠΑ θα είναι υπεύθυνες για την κλιμάκωση των ενεργειών μας
- Super League: Πέρασε στην κορυφή η ΑΕΚ και περιμένει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ
- Ιράν: Κράτη που φιλοξενούν βάσεις των ΗΠΑ δεν θα γνωρίσουν ειρήνη
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα έναν νέο στρατιωτικό συνασπισμό “για την εξάλειψη των καρτέλ”
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν
- Ο Καναδός πρωθυπουργός συνάντησε τη «Σιδηρά Κυρία» της Ιαπωνίας και γιόρτασε τα γενέθλιά της, vid









