Μετά και την προαναγγελία του Ερντογάν για θαλάσσιες γεωτρήσεις σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο υπουργός ενέργειας Φατίχ Ντομέζ τόνισε πως η Τουρκία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει νέες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο σε σημεία που έχει κάνει ήδη γεωτρήσεις.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο τουρκικό πλοίο «Γιαβούζ», το οποίο όπως τόνισε βρίσκεται σε συντήρηση και σύντομα θα είναι έτοιμο για να ξεκινήσει το έργο του στην Ανατολική Μεσόγειο.
Συγκεκριμένα ο Φατίχ Ντομνέζ δήλωσε: «Το Γιαβούζ βρίσκεται σε στάδιο συντήρησης, ενώ τώρα πραγματοποιούμε σεισμικές δονήσεις στην Αττάλεια. Επίσης το πλοίο Μπάρμπαρος κι αυτό μετά από μερική συντήρηση, στάλθηκε στη Μαύρη Θάλασσα.»
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν-Ινδία: Το Ιράν επέτρεψε σε ορισμένα ινδικά πλοία τον διάπλου από το Στενό του Χορμούζ
- Όρμπαν: Χωρίς τη βοήθεια της Ρωσίας η Ε.Ε. δεν θα ξεπεράσει την κρίση
- Ιράν: Τουλάχιστον 56 μουσεία και ιστορικοί χώροι έχουν καταστραφεί από τον πόλεμο
- Ισραήλ: Ο πόλεμος κατά του Ιράν εισέρχεται σε μια “αποφασιστική φάση”, λέει ο υπ. Άμυνας
- Προβληματισμός της Ομοσπονδίας των σιδηροδρομικών για την αναστολή λειτουργίας του Οδοντωτού Καλαβρύτων
- Γ. Κώτσηρας: «Έχουμε διαχειριστεί κι άλλες κρίσεις στο παρελθόν, αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία τα δεδομένα»
- Ο Μακρόν καλεί το Ισραήλ σε “απευθείας συνομιλίες” με τον Λίβανο – Προτείνει να τις φιλοξενήσει στο Παρίσι
- Καμμένος για το χτύπημα σε ελληνικό πλοίο: «Να σταματήσει κάθε βοήθεια στον ψυχοπαθή Ζελένσκι»
- Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες της Ευρώπης αλλά δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός
- Αυτά βιώνουν καθημερινά οι ναυτικοί στο πέρασμα για τον Περσικό Κόλπο, vid









