Τον εκνευρισμό της Άγκυρας για την ελληνογαλλική συμμαχία ήρθε να «ντύσει» με λόγια, σήμερα, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ένα νέο κρεσέντο προκλητικότητας τόσο κατά της χώρας μας όσο και κατά της Κύπρου.
Όπως δήλωσε ουσιαστικά, συνεχίζει την ίδια πολιτική προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Έκανε λόγο για ύπαρξη δύο κρατών στην Κύπρο, την ώρα που τόσο ο ΟΗΕ όσο και η διεθνής κοινότητα γενικότερα απορρίπτει εμφατικά την θέση αυτή, μιλώντας για Ομοσπονδία.
Επιπρόσθετα είπε πως θα προχωρήσει σε βήματα παρόμοια με αυτά που έκανε στα Βαρώσια.
Όπως υποστήριξε, το έμβλημα, το οποίο χαρακτήρισε «τουρκική κληρονομιά», κοιτά τόσο στη Δύση όσο και στην Ανατολή, όπως κι η χώρα του.
(πηγή: skai. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Φρουροί της Επανάστασης ορκίζονται ότι θα σκοτώσουν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου
- Σαν σήμερα 15 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Οι 4 μειώσεις φόρων που θα φανούν στα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ και Εφορίας
- Μιλάμε για ροκά όχι αστεία: Δεν θα πιστεύετε στα…αυτιά σας! ΒΙΝΤΕΟ
- Η δημοτικότητα του Μέσι στα…τάρταρα: Παιδιά στο Ιράν καίνε φανέλες του μετά τη συνάντηση με Τραμπ! vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Μαρτίου
- Σύμβουλος Πούτιν: «Θα πρέπει να φέρουν τον “μεσσία” τους εάν…»
- Ανήσυχο το κλίμα σε πολλά κράτη – Τι επιλογές ενδέχεται να δοθούν;
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)









