Μάλιστα συνεχάρη εαυτόν για το άνοιγμά της σε προσευχές, ενώ η δημοτικότητά του γνωρίζει κατρακύλα όπως άλλωστε συμβαίνει και με την τουρκική λίρα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο τούρκος πρόεδρος δήλωσε την Παρασκευή ότι θέλει να μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές των Τούρκων την… ιδέα της Άλωσης έως και το 2053.
«Εμείς το όραμα του την έννοια της Άλωσης θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε στο νου και τις καρδιές της νέας γενιάς. Ανοίξαμε την Αγιά Σοφιά μας; Επίσης στην Αγιά Σοφιά μας, δόξα σοι Κύριε, προσευχόμαστε τις Παρασκευές; Προσευχόμαστε όλες τις στιγμές; Τι χαρά για εμάς!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύμβουλος Πούτιν: Οι εποικοδομητικές συνομιλίες Ρωσίας- ΗΠΑ στο Μαϊάμι θα συνεχιστούν σήμερα
- “Ενεργή Μάχη”: Οι δέκα βασικές αλλαγές που προωθούνται στο νέο ν/σ της Πολιτικής Προστασίας
- Ο… “ειρηνοποιός” Ερντογάν αυτοδιαψεύστηκε στην ίδια του την ομιλία
- Σαν σήμερα 21 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αν γίνει αυτό, τότε θα υπάρχει χρόνος για κάθε ηγετίσκο της Ε.Ε. να «αλλάξει γνώμη» για τον Πούτιν
- Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή – Οι έμποροι ελπίζουν οι γιορτές να λειτουργήσουν «διορθωτικά»
- Ξαφνικό μπλακ άουτ βύθισε στο σκοτάδι πάνω από 130χιλ. Αμερικανούς
- Οι ΗΠΑ κατάσχουν δεξαμενόπλοιο της Βενεζουέλας, που καταγγέλλει «κλοπή», vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου
- Μέχρι και ο Μασκ “τα έχασε”: Χορευτές – Ρομπότ συνόδευσαν Κινέζο τραγουδιστή! vid









