ΜΠΙΖΝΕΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Δημοσίευμα «ΦΩΤΙΑ» για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Ανδρέα Πάτση

Δίνουν και φωτογραφικό υλικό...

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τώρα κάνει πως δεν βλέπει τον διαγραφέντα από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση, είχε βρεθεί μαζί του, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Δημοκρατία, για ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα οποίο παραθέτει φωτογραφικό υλικό, «στις 2 Μαρτίου 2015, πέντε εβδομάδες μετά την επανεκλογή της στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην Τουρκία. Τότε δεν ήταν ούτε υπουργός Εξωτερικών, όπως παλαιότερα, ούτε καν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αφού η Ν.Δ. είχε χάσει τις εκλογές. Η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο ταξίδεψαν μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Για ποιον λόγο; Για να δώσει η βουλευτής το «παρών», χαμογελαστή, δίπλα στον Ανδρέα Πάτση! Και να «ευλογήσει» την καινούργια του μπίζνα.

Ο κήπος του Σαμπαντζί, του σπουδαιότερου ιδιωτικού μουσείου της Κωνσταντινούπολης, είχε στολιστεί για χάρη του Έλληνα δικηγόρου. Το χαρμόσυνο κλίμα υπήρχε για την ίδρυση της ελληνοτουρκικής δικηγορικής φίρμας που θα ανήκε στον Ανδρέα Πάτση και τον Τούρκο δικηγόρο Οκάν Χεμσινλίογλου.

To ελληνοτουρκικό γραφείο ονομάστηκε «Bosphorus Legal and Business Advisory, International Law Firm»».

Και καταλήγει το δημοσίευμα του Βασίλη Γαλούπη: «Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν εκεί, καθήμενη δίπλα στον Πάτση, για μια απλή επιχειρηματική πρωτοβουλία δύο δικηγόρων;».

Φωτογραφίες από την συνάντηση κυκλοφορούν στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ακόμα και σήμερα…

ΠΗΓΗ πληροφοριών: Εφημερίδα Δημοκρατία / Τουρκικά ΜΜΕ – Αρχική photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί