Μητσοτάκης, γλυπτά Παρθενώνα και Σούνακ! Τι λένε οι «κακές γλώσσες»

Τι περιμένει τους Έλληνες μετά από αυτό;;;

Πρώτο θέμα παντού η «πατριωτική στάση» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έθιξε το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα σε συνέντευξή του στην βρετανική τηλεόραση, προκαλώντας την ακύρωση της συνάντησης με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ!

Αντί όμως η Βρετανία να στηρίξει τον πρωθυπουργό της, έχουν ξεσηκωθεί σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του Σούνακ στην Βρετανία με την αντιπολίτευση να τον κατηγορεί ότι “έχει χάσει τα μυαλά του” και τον βρετανικό Τύπο να λέει ότι ντρόπιασε την χώρα.

Αντιθέτως αποθεώνεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης!

Μάλιστα, στο πλευρό της Ελλάδας για το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι πλέον ο γνωστός παρουσιαστής Βρετανός, Πιρς Μόργκαν, ο οποίος στο παρελθόν τασσόταν κατά της επιστροφής τους στην χώρα μας.  Μάλιστα, αποκάλυψε ότι καταλυτικό ρόλο στο να αλλάξει γνώμη και να ζητά πλέον να επιστρέψουν στη Ελλάδα στάθηκε η επιχειρηματολογία του Έλληνα πρωθυπουργού στην συνέντευξη που έδωσε, δίνοντας το παράδειγμα τι θα γινόταν αν κάποιος έκοβε στα δύο την Μόνα Λίζα και για να την δουν οι επισκέπτες, θα έπρεπε να πάνε σε δύο διαφορετικά μουσεία.

Πολλοί έχουν εκπλαγεί και αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν μια επίσκεψη πρωθυπουργού από την Ελλάδα να αλλάξει τις απόψεις δεκαετιών των Βρετανών για τα Γλυπτά του Παρθενώνα που είχαν αρπαχτεί από τον Ελγίνο!

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο πρωθυπουργός, ο οποίος λαμβάνει πανταχόθεν διεθνιστικά συγχαρητήρια για την ψηφιοποίηση που προωθεί στην Ελλάδα, χρειαζόταν κάποιους είδους αβάντα, προκειμένου να υποδεχθεί τον τούρκο πρόεδρο Ερντογάν την άλλη εβδομάδα ως ο «πατριώτης ηγέτης των Γλυπτών του Παρθενώνα»!

Οι ίδιες κακές γλώσσες αναρωτιούνται αν θα πάρει η Ελλάδα τα Γλυπτά και θα δώσει κάτι άλλο στα Ελληνοτουρκικά, με την κοινή γνώμη να επικεντρώνεται αλλού!

Πάντως οι Τούρκοι από την πλευρά τους δεν ενδιαφέρονται για τον Παρθενώνα, αλλά θέτουν θέμα Ικαρίας, ενώ οι υπουργοί του πρωθυπουργού τονίζουν την ανάγκη ύφεσης στα ελληνοτουρκικά!

Ο χρόνος θα δείξει αν οι κακές γλώσσες έχουν δίκιο ή αν τελικά απλά ο πρωθυπουργός πράγματι όρθωσε το ανάστημά του και έπεισε τους Άγγλους για τα δίκαια του Ελληνισμού!

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί