ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της Ελλάδας στον ΟΗΕ!!! Πλάτη Αλβανών και Αμερικανών στον ΤΟΥΡΚΟ

Την ώρα που η Ελλάδα είπε ΝΑΙ για την ένταξη...

Η Αλβανία προκαλεί ξεδιάντροπα την Ελλάδα, της οποίας η κυβέρνηση είπε ναι στην ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ!!!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο μόνιμος αντιπρόσωπός της στον ΟΗΕ έθεσε προκλητικά θέμα απομόνωσης των τουρκοφρόνων της κατεχόμενης Κύπρου στο Συμβούλιο Ασφαλείας, στηρίζοντας την τουρκική επιχειρηματολογία!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλευρό των Αλβανών και των Τούρκων βρίσκονται και οι ΗΠΑ!

 Έτσι ανταποδίδουν στην Αθήνα την άνευ όρων στήριξη στο θέμα της Ουκρανίας.

Η Ελλάδα όχι μόνο περικυκλώνεται από εχθρούς, προδίδεται ξανά από δήθεν συμμάχους, αλλά επιπλέον έχει χάσει παραδοσιακούς συμμάχους, όπως η Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα, Φιλελεύθερος, «σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, την περασμένη Τετάρτη, 20 Ιουλίου, ο Αλβανός Μόνιμος Αντιπρόσωπος, ζήτησε τον λόγο και ανέπτυξε το θέμα της λεγόμενης απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων. Ανέφερε ότι θα παρουσιάσει διατύπωση για το διακοινοτικό εμπόριο. Είπε πως εκφράζει την ανησυχία του για εμπόδια που τίθενται (;!) στο εμπόριο (σ.σ. ένθεν κακείθεν της γραμμής Αττίλα). Πρόσθεσε δε πως διαπιστώνονται και καθυστερήσεις στις διελεύσεις από τα οδοφράγματα. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών, που ανέπτυξε το ίδιο αφήγημα και επιχειρηματολογία».

Όλα αυτά, ενώ, μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο υφυπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφραζε την υπερηφάνεια του για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων και της Αλβανίας, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα έβαζε βέτο.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα καλέσει τον Αλβανό πρέσβη στην Αθήνα αλλά και τον Αμερικανό, για να τους τρίξει τα δόντια;;; Ή θα απελαύνει μόνο Ρώσους διπλωμάτες;;;

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Δημοκρατία

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί