Χθες, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, η ρωσική Πρεσβεία έκανε ανάρτηση στα Ελληνικά με μήνυμα του Πούτιν!
Όπως αναφέρθηκε:
«Η Δύση χωρίς καμία ντροπή δηλώνει ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας. Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Θυμόμαστε την μοίρα εκείνων που κάποτε έστειλαν τα στρατεύματά τους στην χώρα μας!
Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πιο τραγικές»!
Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι θέλησε να… «απαντήσει», επίσης μέσω της Ελλάδας, στον Ρώσο πρόεδρο σε μια μορφή «αντι-μηνύματος»!
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας στο μήνυμα του στο φόρουμ των Δελφών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους «ήρωες στρατιώτες μας που υπερασπίζονται τη χώρα μας», προσθέτοντας:
«Το να το κάνουμε μόνοι μας είναι δύσκολο, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τις προκλήσεις από την απρόκλητη επίθεση της Ρωσίας. Είναι πολύ δύσκολο να σταθούμε απέναντι στον εχθρό και να ανακαταλάβουμε περιοχές. Χρειαζόμαστε ενότητα και όπλα από την Δύση. Χωρίς στήριξη με οπλικά συστήματα η Ουκρανία θα χάσει εδάφη. Αν χάσουμε την μια περιοχή μετά την άλλη, θα χάσουμε την χώρα.
Αν κανείς δεν θέλει να σύρει ο Πούτιν τον πλανήτη στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πρέπει να τον κερδίσουμε. Ο Πούτιν πρέπει να χάσει».
Η δήλωση του βάζει φυσικά στο επίκεντρο και την Ελλάδα ζητώντας όπλα για να μην μετατραπεί η ρωσο-ουκρανική σύγκρουση σε Γ’ΠΠ! Μάλιστα ο Ζελένσκι αναφέρθηκε στις επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Ουκρανία.
«Όλα τα άλλα αποτελούν ακατάσχετη σεναριολογία», σχολίαζαν περαιτέρω οι ίδιες πηγές.
Ειδικότερα, η απάντηση ήρθε μετά την ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να προβεί στην αποστολή 32 μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία! Να έπαιξε άραγε ρόλο η ανακοίνωση της ρωσικής Πρεσβείας; Πάντως η Ελλάδα, αυτές τις δύο μέρες, βρέθηκε στο επίκεντρο Ρωσίας/Ουκρανίας!
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η συγκίνηση του «Greek Freak» – «Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής μου» – ΦΩΤΟ, vid
- Συγχαρητήρια Σ. Φάμμελου στην Εθνική Μπάσκετ: “Το χάλκινο μετάλλιο μας γεμίζει περηφάνια”
- Συγχαρητήρια Κ. Τασούλα στην εθνική μπάσκετ: “Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν με ψυχή και ταλέντο”
- Τα δάκρυα του αρχηγού της Εθνικής Κώστα Παπανικολάου, vid
- Οι παίκτες της Εθνικής μας υπερήφανοι φόρεσαν τα μετάλλιά τους! ΦΩΤΟ
- Ν. Ανδρουλάκης για Εθνική μπάσκετ: Μας κάνατε περήφανους
- “Ψηλά η γαλανόλευκη”: Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη στην εθνική για το χάλκινο μετάλλιο
- «Χάλκινη» η Εθνική μας στο Eurobasket! Στο βάθρο μετά από 16 χρόνια
- Η Μαράια και τα παιδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις κερκίδες, vid
- Πού ακριβώς οδηγούν οι δασμοί Τραμπ; Ελάχιστοι έχουν σκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
