απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι τότε είχε ταχθεί κατά της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κουμουτσάκος εξήγησε ότι «σήμερα η Μεσόγειος βρίσκεται ένα στάδιο πριν την ανάφλεξή της. Το 2018 δεν υπήρχε παραβίαση του διεθνούς δικαίου και συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης». Παράλληλα, σημείωσε ότι τότε δεν υπήρχαν ούτε οι συμφωνίες της Ελλάδας με την Αίγυπτο και την Ιταλία. «Τώρα είναι διαφορετικά τα γεωπολιτικά δεδομένα σε σχέση με το 2018».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι στο παρελθόν τα δεδομένα δεν ευνοούσαν μια τέτοια κίνηση ενώ κληθείς να απαντήσει αν υπάρχει το ενδεχόμενο επέκτασης των 12 μιλίων και στο Αιγαίο, σημείωσε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις.
Τέλος, σχολιάζοντας το επεισόδιο στην Χάλκη με την τουρκική ακταιωρό κατά την διάρκεια επιχείρησης διάσωσης μεταναστών από το Λιμενικό ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι «η Ελλάδα έκανε την δουλειά με κίνδυνο γιατί τύφλωσαν το ελικόπτερο».
(Iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Δημοτική Αστυνομία Αθήνας επιστρέφει πινακίδες
- Ξαφνικό μπλακ άουτ στο Σαν Φρανσίσκο άφησε την πόλη στο σκοτάδι – Διακόπηκαν συγκοινωνίες, vid
- Ελβετία: Η υπουργός Εσωτερικών ανοικτή σε μια απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά
- Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
- Εντοπίστηκε ο Μολδαβός ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί στον Όλυμπο
- Οκτώ στους δέκα Έλληνες αγοράζουν από online πλατφόρμες χωρών εκτός ΕΕ
- Τουρκία: Δύο νεαρές Γαλλίδες δικάζονται για διακίνηση ναρκωτικών
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις οδηγοί υπό την επήρεια μέθης συνελήφθησαν σε ένα 24ωρο
- Αποδοκίμασαν τον Αυστραλό πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στο Σίδνεϊ, vid
- Σ. Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΜΜ









