• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Έτσι αποκαλούν τους Έλληνες που φωνάζουν για την πατρίδα τους

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Έτσι αποκαλούν τους Έλληνες που φωνάζουν για την πατρίδα τους

Του Άρη Δημόπουλου

Υπό τον φόβο γενικευμένου ξεσηκωμού με αφορμή την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία”, στον ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα στο λεγόμενο “δημοκρατικό τόξο”, επιμένουν στο να βάζουν “ταμπέλες” σε μία αρκετά μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Αφού λοιπόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός λίγους μήνες πριν είχε αποκαλέσει με περισσό θράσος «όχλο» 3 εκατομμύρια Ελλήνων που φώναζαν για την Μακεδονία, στελέχη της κυβέρνησης δεν παύουν να προκαλούν με τους χαρακτηρισμούς τους.

Όπως ήδη διαβάσατε στο el.gr, ο βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλεσε ως «επαγγελματίες πατριώτες» όσους Έλληνες δίνουν το παρόν σε συλλαλητήρια για την Μακεδονία!

Φανταζόμαστε πως την ίδια άποψη έχουν στο σύνολό τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο…κόπτονται για συμβιβαστική λύση στο Σκοπιανό επί των ημερών τους.

Ακολούθησαν λίγη ώρα μετά οι επίσης προκλητικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο ανοικτά για τα «μορφώματα των παμμακεδονικών», οργανώσεις που βρίσκονταν πίσω από τα δύο ογκώδη συλλαλητήρια του περασμένου χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έχοντας λοιπόν δεχτεί ήδη από την επομένη των συλλαλητηρίων τον όρο “Μακεδονία” (μεταφρασμένο ή αμετάφραστο), αγνόησαν συστηματικά πάνω από 3 εκατομμύρια Ελλήνων που έδωσαν το παρόν σε συλλαλητήρια αμιγώς αντικυβερνητικά.

Τα στελέχη της κυβέρνησης κουβαλώντας από τον προηγούμενο χειμώνα ένα βαρύ ιστορικό με χαρακτηρισμούς κατά των συλλαλητηρίων, σήμερα συνεχίζουν να προκαλούν με δηλώσεις οι οποίες υπό άλλες συνθήκες θα προκαλούσαν γενική κατακραυγή.

Θυμηθείτε μερικά τρανταχτά παραδείγματα:

Όσο η ώρα για το οριστικό ξεπούλημα του ονόματος πλησιάζει, κανείς δεν αντιδρά και τοποθετήσεις σαν και αυτές που προηγήθηκαν δημιουργούν ένα επικίνδυνο κλίμα, πόσο μάλλον όταν μένουν αναπάντητες.